Mislaw Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzięki powiedz mi proszę nity to zwykle od góry w zderzak ? A śruba? Trzeba wiercic zderzak ? W tym jest jakiś gwint ? Ewentualnie czy dało by radę to wkleić ? Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Mislaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Tu masz instrukcję: http://www.ecoplast-access.com/8201210840.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 (edytowane) Jak by ktoś szukał proszę bardzo . Ja przed chwilą zamówiłem. https://allegro.pl/oferta/kratka-dokladka-zderzaka-renault-megane-iii-8040148556?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Zakup pierwsza klasa teraz dylemat zostawić czarny połysk czy malować srebrny mat ? Edytowane 22 Maja 2019 przez Mislaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Wiem że o gustach nie dyskutuje ale chce poznać wasze zdanie . Czy przy tym kolorze auta zostawili byście wloty czarne czy srebrne. Bo ja już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Srebrne bardziej się wyróżniają więc to już Ty musisz zdecydować czy chcesz aby były bardziej lub mniej widoczne ;) moim zdaniem srebrne do ciemnego koloru auta pasują lepiej gdyż nadają mu troszkę więcej charakteru ale wiadomo że trzeba ponieść dodatkowe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi