Xysio64 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam, jak w temacie już druga klamka po pociągnięciu nie wraca z powrotem, jedna z przodu od pasażera i jedna tylna, idzie to jakoś łatwo samemu naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) nigdy nie miałem takiego problemu więc za bardzo nie wiem jak pomóc a, nie da rady psiknąć jakimś wd? Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez sekal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xysio64 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 wd nie pomaga, myśle że mogło się coś zerwać co odciąga klamkę z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 żadne WD!!! to nagorsze szkaradztwo, które przeniknęło do umysłu pospólstwa i myślą, że samym WD można świat zwojować do tego stopnia, że jak nie ma się człek co napić, to pije WD... doraźnie - popsikaj w sprayu smarem silikonowym w te prowadnice i rozruszaj klamki. jeśli nie pomoże trzeba rozbierać i czyścić z syfu, który tam się zgromadził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 dlatego też napisałem, że nie wiem jak pomóc, a chciałem podsunąć jakiś pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Tutaj masz rozwiązanie problemu: KLIK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xysio64 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 dzięki za pomoc, spróbuję coś zrobić a jak się nie uda to warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 sam zdemontuj klamkę, a nie warsztat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi