boro1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam Wlasnie rozebrałem caly boczek od mojej reni i okazało się że mam pekniętą linkę podnoszenia szyb i wyślizganą rolke w silniczku. Zakupiłem zestaw naprawczy i chciałbym się zabrać do wymiany. Czy ktoś z Was jest w stanie mi pomóc ewentualnie podesłać jakiś link czy opis dotyczący wymiany ??? pozdrawiam Dodano: 23 sie 2012 - 11:26 dokładnie mi chodzi o prawy przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kagar54 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy Oto link : Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_FWS Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Dnia 23.08.2012 o 11:26, boro1 napisał: Witam Wlasnie rozebrałem caly boczek od mojej reni i okazało się że mam pekniętą linkę podnoszenia szyb i wyślizganą rolke w silniczku. Zakupiłem zestaw naprawczy i chciałbym się zabrać do wymiany. Czy ktoś z Was jest w stanie mi pomóc ewentualnie podesłać jakiś link czy opis dotyczący wymiany ??? pozdrawiam Dodano: 23 sie 2012 - 11:26 dokładnie mi chodzi o prawy przód Dziękuje, skorzystam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Ja składałem 1,5h. Chyba że 4 raz rozbierałem i składałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi