wertyn Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Non stop wysuwa mi się ta górna blaszka od klocka.Co ją wsunę na miejsce to po przejechaniu kilku kilometrów wysuwa się i klocek luźno lata i puka. Poradźcie coś w jaki sposób umieścić ją na stałe bo chyba nie trzyma na tym zatrzasku.Nie chce wymieniać całych klocków bo są w dobrym stanie a nie wiem czy samą blaszkę się dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Blaszka w środku powinna być odgięta,wtedy się nie wysuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wertyn Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Wyjąłem tą blaszkę i zauważyłem że w zaznaczonym miejscu powiinien być zaczep tak jak z drugiej strony a jest ułamany i dlatego ona się wysuwa ps.Jak odkręcę zacisk to moge spowrotem przykręcić tą samą śrubą ? Bo podobno jest na niej jakaś farba zabezpieczająca przed odkręceniem Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez wertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jak odkręcę zacisk to moge spowrotem przykręcić tą samą śrubą ? Bo podobno jest na niej jakaś farba zabezpieczająca przed odkręceniem Możesz, nawet nie trzeba nowej pasty nakładać, wystarczy dobrze do prowadnicy dokręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi