MrTea Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 witam jak w temacie.. Nasze forum jest dziś lepsze niż było na początku, ale wciąż mało jest aktywnych forumowiczów... Większość sie rejestruje, napisze dwa trzy posty i później zapominają... Macie może jakiś pomysł żeby je trochę rozreklamować wśród użytkowników Megi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 MrTea, w downloadzie są do pobrania wizytówki. Pobierz, wudrukuj, potnij i rozdawaj. Na sile nikogo tu nie wprowadzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Powoli - myślimy nad tym ;-) Jak wiesz II tura naklejek już ruszyła. Patrz też co napisał gojgien - ja już pierwszą turę rozdałem 10szt. Ilu się zarejestrowało :-? :-/ :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 to forum jest trochę za poważne, nie żebym was strofował czy też miał za ludzi bez poczucia humoru ale każda "głupia" czy śmieszna wstawka jest wycinana, kłótnie podobnie. Forum to forum i o ile nikt nikogo nie obraża bądź obraźliwie pisze to niech pisze co chce. Kilka luźnych tekstów tak na rozruszanie atmosfery a tu CIACH i to na czerwono , że niby nie na temat cy cóś :P To moje i tylko moje zdanie więc może i subiektywne ale ....szczere. Można wyciąć. :P A tak mniej poważnie to imprezka na koszt admina jak w dobrej firmie dla akwizytorów :P i sie samo rozkręci :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 automat megane: Vivaldi, twoj post został usunięty Naklejki, ramki, rolety, wizytówki - jezeli sie identyfikujesz z forum znajdziesz cos dla siebie, ale i tak przypuszczam ze duzo osob trafia tu po prostu przez google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 A może reklama w GG ? Dużo to kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Vivaldi mam nadzieję że nikomu sie nie naraże z kierownictwa pisząc to ale zgadzam sie z Tobą... Jak to mówił Fred w "Chlopaki nie płaczą"... "Naszym chłopakom brakuje luzu.." Chociaż i tak jest lepiej jak było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Panowie wracać do tematu bo zaraz powycinam ;-) Ripostując wasze wpisy się nie zgodzę. Forum jest tematyczne i ludzie często przychodzą tu po pomoc i poradę Jak mają przeczytać 50 postów o dupie maryni/luźne gadki a w ostatnim może znajdzie odpowiedź na swoje problemy, to wybaczcie ale sam bym się wnerwił. Na takie potrzeby jak piszecie powstał odpowiedni dział i tam można prawie do woli, że o shout box nie wspomnę - tam to się dopiero dzieje Tyle OT w tym temacie. Na wesoło też można zareklamować forum -czekamy na propozycje Oczywiście realne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A może reklama w GG ? Dużo to kosztuje ? nie wiem dokładnie ile ale uwierz mi duuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Vivaldi ma rację z tym [CIACH]. Do tego jeszcze ostrzeżenia bogu ducha winnym, które wiszą i wiszą...... ;-) Reklama?? Ilu z Was ma swoje strony?? A ilu z Was ma linki do forum?? Istnieje coś takiego jak Google AdWords. Tanio i skutecznie Moja strona przez rok przesunęła się o kilkanaście stron w wyszukiwarkach i obecnie jest w połowie drugiej. Co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 GazMajster, co do pozycji w google, to mamy rotacyjnie 2 lub 1 pozycje dla słowa "megane", 1 pozycja dla "forum megane", "megane forum". I uwaga HIT: 1 pozycja dla "forum renault" - http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fo...+Google&lr= Ja myślę, że sprawę pozycji w wyszukiwarce możecie zostawić w spokoju Natomiast na reklamę w GG to nas koledze nie stać i stać nie będzie najprawdopodobniej. Kiedyś myślałem o autoświat ale ja takim budżetem nie dysponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 ludzie często przychodzą tu po pomoc i poradę Jak mają przeczytać 50 postów o dupie maryni/luźne gadki a w ostatnim może znajdzie odpowiedź na swoje problemy, to wybaczcie ale sam bym się wnerwił.Prezes z całym szacunkiem ale po pomoc to do mechanika a po porade do ASO a najlepiej w odwrotnej kolejności. Tak na prawde ludzie chcą tu pogadać o dupie maryni, wymienić uwagi, pokłócić się który większy fachowiec. Kto wie cokolwiek na zadane pytanie (pomoc-porade) zaraz zabiera głos i wyjaśnia, jeżeli ktoś nie wie to albo siedzi cicho albo spmauje pierdołami. Jeżeli doprowadzać to forum do czystej pomocy technicznej na zasadzie "nie działa mi hand free --> odp. dokręć tylne koło" i koniec rozmowy to i forum umrze. Daj ludziom pogadać nawet na temat np : czy lepiej uprawiać sex w Scenicu z wyjętymi siedzeniami czy tylko złożonymi to sie i rozrusza. Tak jak wcześniej napisałem byle bez ubliżania, wulgaryzmów i przemocy i będzie :P , a to jaki dział się najlepiej rozwinie podyktują ludzie a admin co najwyżej zmieni nazwe działu ze "sprzedam" na np "sprzedam pomysł" skoro tam znajdą się po pół roku nie oferty sprzedaży ale pomysły tuningowe. :P Do Mr Tea ale po tym Pazura powiedział (...) "I NIE MYŚLE ŻEBY NASZYM CHŁOPAKOM BRAKOWAŁO LOOOOOZZZZUUUU....." :P Amen ;-) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 czy lepiej uprawiać sex w Scenicu z wyjętymi siedzeniami czy tylko złożonymibardzo cekawy temat Tylko gdzie dać wyjete siedzenia gdy np: pada :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 w coupetce tył odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Vivaldi, zejdź z Prezesa, bo sporo serca wkłada w moderowanie. I coraz częściej się słyszy, że nasze forum stawiane jest za wzór porządku i ładu. Od głupot jest dział offtopic. Tak na marginesie to się robi offtopic, nie ma luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi