czik3n Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Kupiłem auto, okazało się, że poprzednia właścicielka zapewne chcąc uniknąć kosztów oryginalnych oprawek i żarówek do jazdy dziennej założyła ledy z Allegry. Koledzy z tego forum podesłali mi linki do oprawek ( zamienniki) zaróweczki ledowe dokupiłem podłączyłem oprawki pod instalacje do której były podłączone te ledy z allegry. Oczywiście okazało się, że oprawki mocowaniami nie pasują, ale w myśl " polak zawsze tak porzeźbi żeby było dobrze" ogarnąłem to raz dwa i autko pięknie świeci. Co prawda w menu mam opcje włączenia dziennych jak również mam czujnik deszczu/zmierzchu wiec na pozycji AUTO palą mi się moje zarówki ledowe dzienne w zależności czy jest jasno/ciemno czujnik zapala światła mijania, jak rówież na 0, na 1 oczywiście postój no i na mijania analogicznie. Znajomy ma megane 3 bez czujnika, aktywował Clipem dzienne i w pozycji 0 palą mu się właśnie dzienne, minus tego taki, że sam musi sobie przełączać wieczorem na mijania bo nie ma pozycji AUTO. Co do zarówek ledowych jak chcecie to wstawię wam zdjęcie jak to wygląda. Oczywiście przy zapalonych dziennych 0/AUTO tył nie świeci się w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofg Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Witam, Koledzy mam Megane III z 2009 roku czy jest ktoś z Łodzi lub okolicy kto potrafi aktywować światła do jazdy dziennej? Wiązka do żarówek w lampach jest, czujnik zmierzchu i pozycja auto na manetce również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Jeżeli Warszawa jest w okolicy to zapraszam Jeżeli masz dostęp do CLIP'a, moge ogarnąć zdalnie. Edytowane 10 Grudnia 2018 przez TheOktik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokokrzys Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Witam . Renault megane 3 1.6 16v 2014 mam problem swiatła dzienne ale nie swieci jak zrobic szukam kogoś z Clipem z okolic Tarnowa albo ddt4all REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi