johny0688 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Czy ktoś wie do czego służą te kostki? Chciałem naprężyć linkę w hamulcu ręcznym rozebrałem obudowę, a tu niespodzianka trzy wolne kostki :D Może u kogoś są podłączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matheoooo Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) według mnie to od podgrzewanie foteli, takie wersje miały przyciski od temperatury na tym plastiku gdzie jest ręczny :D Edytowane 8 Września 2012 przez matheoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 A u mnie nie ma w M 2 ph 2. Pewnie chcieli oszczędzać na wagę auta żeby nie było tyle kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nojz Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 czyli jesli sa te kostki mozliwe ze sa maty w fotelach do podtrzewania czy na to szansy raczej nie ma? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki i 5.7 - logika wypowiedzi P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny0688 Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Wydaje mi się, że są małe szanse, producenci często robili tak, że tanie elementy np. wiązka elektryczna była uniwersalna dla każdego modelu, jak robili masowo po prostu się nie opłacało różnicować tych elementów. Podgrzewane fotele to już inna bajka, tu cena jest znacząca i modele które tego nie posiadają na wyposażeniu standardowym na pewno ich nie będą miały tak sobie. Natomiast może być tak, że komputer posiada cały system sterowania podgrzewanymi fotelami. Słyszałem, że często np. komputery posiadają kompletne sterowanie wyświetlaczem na desce rozdzielczej (kilometry, spalanie średnie, aktualne itd) jednak te modele w ubogiej wersji nie posiadają tylko wyświetlacza, wystarczy takowy wmontować i odpowiednio podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 witam. Podpinam się ponownie pod ten temat do czego służą te kostki. Z tego co wiem dwie idą do podgrzewania foteli przednich a trzecia kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi