kpisarz Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Jako, że to mój pierwszy post, witam wszystkich forumowiczów. Problem dotyczy komunikatu "bateria rozładowa", niedawno miałem komuniakt, żeby wymienić kartę, i ją wyminiełem (ten komunikat zniknął), jednak cały czas mam komunikat bateria rozładowana. Macie pomysł, czego może dotyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A nie łaska baterii w karcie wymienić na nową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpisarz Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) wymieniłem baterie, komunikat bateria rozładowana nadal jest Edytowane 8 Września 2012 przez kpisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A akumulator ładowany był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpisarz Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 nie ladowalem, myślisz że to może dotyczyć akumulatora, nie powinien zasugerowac naladuj akumulator czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Miałem coś takiego. Naładuj akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Bateria to bateria , akumulator ładuje sie automatycznie i wyświetlany jest komunikat, może trzymałes gdzieś karte i baterie ci rozładowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Też jakiś czas temu miałem taki komunikat. Wymieniłem baterię i od razu zniknął. Może spróbuj z inną baterią lub włóż kartę do czytnika (jeżeli masz HF i tego nie robisz). Dla mnie też jest dziwne, aby związane to było z akumulatorem. Akumulator ma własny komunikat "naładuj akumulator" czy coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 A może bateria w telefonie jak jest połączony przez BT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 No tak, teraz to niech kpisarz określi, gdzie mu się ten komunikat wyświetla. Czy na ekranie komputera koło licznika, czy na ekranie radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Dziś miałem taki sam komunikat i u mnie jest to komunikat od telefonu bo faktycznie miałem baterie na wykończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nie, no nie róbcie sobie jaj. O czym my tu w końcu piszemy. Przecież zainteresowany chyba może się określić gdzie mu się ten komunikat wyświetla - wyświetlacza od radia raczej nie sposób pomylić z wyświetlaczem komputera koło licznika. Dla ścisłości: jeżeli telefon pod bluetoothem ma rozładowaną baterię to na wyświetlaczu radia pojawia się komunikat "telefon bateria rozładow", a jeżeli bateria w karcie jest wyczerpana to na wyświetlaczu na desce koło licznia wyświetla się komunikat "słaba bateria w karcie" lub coś podobnego (nie pamiętam dokładnie). Chyba koledze "kpisarz" pomyliły się jednak wyświetlacze i baterie. Szkoda, że zamilkł. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 no tak ale u mnie komunikat ten wygląda dokładnie tak:" Telefon: bateria rozładowana" co chyba rozwiewa wszystkie wątpliwośic o którym ogniwie rozmawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpisarz Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Powróciłem - miałem wcześniej komuniat "wymień baterię karty" (i ją dopiero wymieniłem) ale przy zegarze, teraz pojawia się raz na jakiś czas komunikat "bateria rozładowana" i raczej nie dotyczy to telefonu - jest naładowany zazwyczaj, i akumulatora (sprawdziłem go, jest ok). komunikat wyświetla się na ekranie radia. Sumując wasze wypowiedzi, jest kilka moźliwości: - wymień baterię karty - telefon bateria rozładowana Ja mam komunikat "bateria rozładowana" na ekranie radia. Edytowane 12 Września 2012 przez kpisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Jeśli komunikat pojawia sie na ekranie radia to na pewno dotyczy telefonu. Potrafi sie on pojawiać nawet przy połowie baterii w telefonie. Nie przejmowałbym sie tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi