Lense Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam, proszę o ocenę tego autka, post na prośbe znajomego, ja sam mam Megane II 1.4 16v. http://allegro.pl/megane-1-4-16v-110ps-klima-panorama-tylko-122tyskm-i2609672724.html Niepokoi mnie: 1. 110 PS (to chyba się liczy jak nasze KM) - jeśli rzeczywiście tak jest to musi być po jakiś tuningu, co o tym sądzicie 2. Dziwna wersja wyposażenia, ma lakierowane klamki, lusterka, oznaczenie silnika przy bocznych listwach i detale we wnętrzu, a nie ma aut. klimy 3. Gość podaje spalanie 5l/100 km to chyba w dieslu 1.5, 6-7 minimum 4. tam gdzie widać koło zapasowe to czy ta wykładzina bagażnikowa jest oryginalna, ja nie mam tego takiego wypełniacza koła zapasowego na wykładzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saksonczyk Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Nie chce mi się wierzyć, że to auto ma taki przebieg. Ten co to sprzedaje to jakiś picer. Zobacz sobie na inne jego auta. Po co myć komorę silnika?? To tylko zacieranie śladów jeżeli ma się coś do ukrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Auto jest jakieś podejrzane. Z dużą dozą ostrożności bym do niego podchodził. Jakieś delikatne wgniotki posiada. Plastiki wewnątrz źle spasowane i ewidentnie odstają. Przy wszystkich drzwiach plastiki wewnątrz są podrapane. Śruby pasa przedniego objechane - odkręcane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lense Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Rzeczywiście, przy każdym autku nawet ten sam opis i podejrzane sformułowania ('Wszystko pięknie jak należy'). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 do tego przebiegu, dodaj conajmniej 70tysięcy :D auto wypicowane i świeci się jak psu jaj** :D gałka zmiany biegów wytarta jakby ktoś ją ciągle głaskał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Auto jest z Gostynina - zagłębia picarzy handlarzy. :D A te 110 koni to chyba na zachętę podane. 1.4 16V ma 98 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) 1. Brak naklejek na progach/nadkolach. 2. Porysowane plastiki we wnęce drzwi, natomiast lakier obok jest idealny - dla mnie to niemożliwe. 3. W megankach w miejscach gdzie zaznaczyłem: Delikatnie wyciera się lakier od drgania pokrywy bagażnika. W Scenicach w tym miejscu są specjalne naklejki, ale w megankach nie ma i powstaje wytarcie lakieru - zwłaszcza przy większych przebiegach. W ogłoszeniu jest za bardzo idealny ten lakier. Edytowane 13 Września 2012 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Panowie, co sadzicie o tym aucie: http://otomoto.pl/renault-megane-1-4-z-holenderskim-gazem-C24887667.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke16 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 dla mnie komis i od razu to auto przekreśla... Tam zawsze jest wszystko ładnie pieknie :D A picują jak diabli... wiem bo kiedyś baaardzo krótko pracowałem i wiem co się robi z autami... A Kutno, Gostynin i okolice omijajcie szerokim łukiem... Tak jak kolega Paweł napisał zagłebie handlarzy i picarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 monkahead, nie każdy gazownik podejmie się naprawy holenderkiej instalacji, dopóki działa jest ok, gorzej jak bedzie trzeba coś wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 meganecoupe02 no wlasnie to samo sobie pomyslalem, niby auto wyglada OK, dobre wyposazenie, gaz w 1.4L zacheca pod wzgledem zakupu ale komis jednak daje do myslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Zobacz zestaw obowiązkowy dla tych co chcą kupić kombi z zachodu :KLIK zwłaszcza, że ma gaz który raczej nie kupuja na zachodzie, żeby w weekendy na działeczkę skoczyć. Oczywiście to tylko po to aby zaostrzyć twoje zmysły przy kupnie, ten samochód może będzie inny. Zdjęcia ciemne i słabo coś konkretnego widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas87osw Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) Kolego monkahead, tak żeby Cię troszkę uświadomić... Miałem ostatnio "przyjemność" oglądać 307 SW z Holandii, 1.6 + LPG, 2002r, które na blacie miało 177kkm... Sprawdziłem po VINie i wiesz co się okazało? Autko już po 3 latach miało nawinięte 150kkm, więc patrząc na tendencje, tak naprawdę miało przynajmniej 400kkm nachulane... Gdzieś to ostatnio czytałem, że średnio 8-10 letnie auta z NL, mają średnio 280-360kkm realnego przebiegu! Oczywiście pewnie znajdą się wyjątki, ale te odpowiednio kosztują. Edytowane 17 Września 2012 przez lukas87osw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 lukas87osw dzieki za uswiadomienie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi