ola.atom Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 we Wrocławiu już przestał padać, ale to co już napadało to się utrzymuje :D:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Pada dużo i wielkimi płatami. Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Padało i przestało, ale i tak rano będzie odśnieżanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 U mnie pada że drogi jest dużo sniegu aż jechałem max 50 km/h bo bałem sie że uderze z tirem ktorzy zap...li 100 km/h aż przyczepa latała.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dzisiaj ppadało solidnie, w końcu można było poszaleć (oczywiście na zamkniętym odcinku drogi ), tylko coś mi się urwało i tłumik cały lata, ale to się naprawi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja w tym tyg juz drugi komplet łańcuchów zajeżdżam :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 U mnie pada że drogi jest dużo sniegu aż jechałem max 50 km/h bo bałem sie że uderze z tirem ktorzy zap...li 100 km/h aż przyczepa latała.. To chyba kolego do działu HUMOR chciałeś wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 U mnie w okolicach -3 w dzień i - 10 w nocy oraz od 2 dni sypie śnieg ok 10cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 U mnie w nocy wczoraj pokazywało -15st.Ogólnie drogi krajowe czarne bez śniegu tylko te boczne strasznie zlodzone na których wczoraj zaliczyłem prawie zderzenie z tirem.Na zakręcie zrobiłem błąd który mógłby mnie kosztować życie.Zazwyczaj na lodzie hamuje biegami i silnikiem,ale chwila zapomnenia i nacisłem pedał hamulca i jeszcze na zakręcie,wpadłem w poślizg rzuciło mnie na przeciwny pas i zatrzymałem się w zaspie śniegu,a z naprzeciwka nadjeżdżał tir,kierowca był uważny z trudem się zatrzymał nie wpadając na mój samochód,zapytał sie czy jestem cały i pomógł mi wyjechać.Nie wiem co by sie stało gdybym wyjechał z domu 1-2 min później. Mimo opon ziomowych rzucało mnie wczoraj nieźle chociaż jechałem po lodzie 30km/h.Nie rozumiem czemu boczne drogi wszyscy mają w d*pie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) A tak to wygląda u mnie: Dzisiaj pierwszy raz odśnieżałem przed domem, aktualnie -4C, nie wiem ile dokładnie było w nocy, ale w granicach -8C/-9C. Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dziś w nocy przymroziło -15 a w dzień -8 a tu zdjęcie zimowe w plenerze Warta zamarzająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Śnieg znika, nie wiem jak ten Mikołaj na sankach przybędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Pogoda tragiczna. W Żorach dzisiaj popadało, ale ogólnie jest bardzo brzydko, śniegu nie ma. Wszystko szare ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Właśnie zaczął padać. Pierwszy śnieg w tym roku :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) U mnie też pada, drobny i gęsty, dosypuje do tego co już od niedzieli sobie leży i co wczoraj dosypało. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi