madry81 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) WITAM WSZYSTKICH OD TYGODNIA JESTEM UZYTKOWNIKIEM MEGANE II 1.5DCI CZY MOZE KTOS MI PRZESLAC ZDJECIA FILTRA PALIWA GDZIE ON SIE ZNAJDUJE ZE WZGLEDU ZE ZAMIERZAM WYMIENIC PODOBNO POPRZEDNI WLASCICIEL WYMIENIAL NIEDAWNO ALE NIE MA TO JAK SAMEMU ZROBIC JAK I USUNAC KOMUNIKAT SERVICE CHECK FUEL FILTER PODOBNO JEST POD PRAWYM NADKOLEM A JA NIE MAM OSLONY MOZE BYC PRZYCZYNA ZE ZROBILO SIE MOKRO I DOSZLO DO JAKIEGOS ZWARCIA BO MI TAKI KOMUNIKAT WYSKOCZYL DZIEKUJE ZA POMOC Regulamin pkt. 5.6, 5.10 -Prezes Edytowane 28 Października 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 masz tutaj i nie krzycz: http://www.autocentrum.pl/?FF=803&pid=2127712848&str=1 sprawdź tylko, czy masz filtr z czujnikiem wody czy nie. na powyższej fotorelacji (mojej) nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Chyba ma z czujnikiem obecności wody bo świeci komunikat "sprawdź filtr paliwa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani34 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam, Czy Purflux FCS750 pasuje do 1,5 dci megane II 2008 106km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danijjel Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 masz tutaj i nie krzycz:http://www.autocentrum.pl/?FF=803&pid=2127712848&str=1 sprawdź tylko, czy masz filtr z czujnikiem wody czy nie. na powyższej fotorelacji (mojej) nie mam Hej, wybaczcie, że odkopuję temat, ale mam pytanie odnośnie czujnika. Przez nieuwagę kupiłem filtr bez gniazda czujnika. Czy jest możliwość podpięcia go mimo to? A czujnik zostawiłbym niepodłączony do kolejnej wymiany. Nie chcę bawić się w zwroty ponieważ kupowałem na allegro i doszłyby kolejne koszty wysyłek itp. Następnym razem kupię odpowiedni filtr. Nie wiem czy to ważne, ale mam Megane II 2006, 1.5 DCI, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Nawet jak nie będzie podpięty, to nie powinien powodować błędu, on działa na zasadzie wykrywania ciągłości obwodu (woda zamyka obwód elektryczny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Mam filtr bez czujnika i na odpiętej wtyczce wyświetla normalnie błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi