sibi26 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam! Dziesiejszej nocy jakiś gnój ukradł mi lusterko lewe ( od strony kierowcy) został tlyko kawałek plastiku i kable, lusterko było elektryczne i elektrycznie składane, pytanie czy każde elektryczne lusterko jest tez elektrycznie składane? I czy wystarczy teraz zdemontować resztkę tego plastiku i wpiać kostkę do nowego lusterka i przymocować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Nie każde lusterko jest składane elektrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 sibi26 Auto:brak Skoro auta brak (info z profilu) to po co Ci lusterko??? Jeśli natomiast auto posiadasz, to może łaskawie napiszesz o jakie to auto chodzi skoro zadajesz tak szczegółowe pytania??? Nietaktem jest zmuszać kogoś do grzebania w Twoich dotychczasowych postach, by się tego dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sibi26 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Wybacz, nie wiem czemu w profilu mi wywaliło Brak auta ;], ale dla inteligętniejszej rzeszy osób w lewym górnym rogu przy temacie jest napisane pogrubioną kursywą Megane II phI . Mod Team powinien to wiedzieć raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mod Team powinien to wiedzieć raczej... Ja sobie znalazłem, spokojnie, a na forum trafiają się takie wpisy i w tak dziwnych miejscach, że to się nawet filozofom nie śniło... (fizjonomom jak mawia ferdek) Dlatego też właśnie, na podstawie własnych doświadczeń, zaczepiłem o wstawienie tej informacji w post, skoro w profilu masz info o braku auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuoi Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Niestety nie każde lusterka są składane. O ile dobrze pamiętam są trzy rodzaje: regulacja elektryczna, RE+ogrzewanie, RE+O+składanie. Sprawdź w kostce ilość podłączonych pinów i takiego lusterka szukaj (u mnie ktoś kiedyś założył złe i składa się tylko jedno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sibi26 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 tak też wczoraj zrobiłem wykręciłem resztke co zostało i mam 7 aktywnych pinów, jutro wyruszam z tym na giełde i szrfoty moze sie coś znajdzie i uda sie spasować... ehh człowiek co mu sie uda troche kasy odłożyć to przyjdzie taki gnój i narobi problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi