kab Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam Mam problem z podlaczeniem telefonu (samsung galaxy s III) z zestawem glosnomowiacym w Megane III. Wgl nie wynajduje telefonu. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 W ustawieniach bluetooth telefonu trzeba zaznaczyć "wykrywalny" i wtedy parować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 nie wiem czy chciales wybic sie zartem ale troche nie wyszlo. Bo akurat to wiem ze trzeba zaznaczyc. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 jeśli chodzi o telefony samsunga to niebardzo współpracują z BT w Renault. Żona ma samsunga i nie udało mi się go podłączyć, Szwagier ma podobny problem w SIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja mam Samsung Galaxy SII i nie mam żadnego problemu. Śmiga aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 nie wiem czy chciales wybic sie zartem ale troche nie wyszlo. Bo akurat to wiem ze trzeba zaznaczyc. Nic z tych rzeczy, czasem zapomina się o sprawach oczywistych. Aż boję się spytać jak parujesz bo zaraz mnie posądzisz o nierówne traktowanie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 BT w Renault jest bardzo "kapryśny". Niestety standard BT swoje a producenci swoje. Efekt jest taki, że czasami się połączysz, czasami nie, znam przypadki gdzie po połączeniu wycina połowę książki telefonicznej itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Kapryśny to dobre określenie. Mi teraz (tfu tfu) działa jak należy a nic nie zmieniałem w telefonie. Może taka rada dla tych którym kaprysi - zauważyłem, że mniej problemów jest gdy mam włączony bluetooth w telefonie i dopiero wtedy włączam radio oraz nie daje dostępu (nie zgadzam się)do udostępnienienia książki telefonicznej. Co dziwne, książka telefonu i pojazdu jest dostępna z radia. Radio potrafi czasem samo uznać, że prowadzi rozmowę i wycina wtedy audio - pomaga wybranie na chwilę (sekundę dosłownie) jakiegoś numeru z telefonu i rozłączenie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iLaSkA Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Problemy z Samsungami wynikają w dużej części z wersji Androida. Przed updatem do ICS w moim SII było idealnie - książka telefoniczna, ostatnie połączenia. Po updatcie do ICS i potwierdzeniu synchronizacji z książką rozłączał się co 30 sekund. Problem bardzo seroko opisywany w internecie. Niestety nie ma rozwiązania. Mam wyłączoną synchronizację z książką telefoniczną i działa bez problemów. Nie widzę tylko kto dzwoni więc musze się domyślać po numerach. Nie wiem jak z najnowszym androidem. Pamiętam, że trafiłem kiedyś na radę aby nie wybierać nic na telefonie kiedy prosi o dostęp do książki telefonicznej. Zignorować ten komunikat. U mnie umożliwiało to prawidłową synchronizację książki (sic!). Ale działało to tylko w wersji przed ICS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 u mnie jest tak że wcale nie wynajduje telefonu na androidzie 4.1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 ja mam tez 4.1.1 i wszystko działa bez najmniejszego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jaki masz teraz telefon jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) htc z serii One Edytowane 13 Stycznia 2013 przez athlon64x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 U mnie Android 4.0.4 na Galaxy SII i po jednorazowym sparowaniu po aktualizacji systemu, działa bez problemu. Sprawdźcie w ustawieniach radia wersję Bluetootha bo może tam znajdziemy jakieś stare i nowe wersje, które nie sprawiają problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 A ja zmieniłem telefon na sony xperia J i połączenie odbyło się bez problemu, po sparowaniu łaczy się automatycznie po uruchomieniu radia w aucie :D problem polega tylko na tym, że nie zawsze jest dostępna książka telefoniczna telefonu, raz jest, a raz nie ;) może użytkownicy spotkali się z podobnym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi