piojan Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Mam problem z zestawem glosnomowiacym w postaci kiepskiej jakosci (trzaski i przerwy w rozmowie) w czasie gdy rozmawim w czasie jazdy dzwoniacy do mnie lub odbierajacy rozmowe rozmowca nie slyszy dobrze co do niego mowie. Bylem w serwisie i na razie nic nie wiedza. Bede wdzieczny za pomoc. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 13 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 po oddaniu telefonu na wgranie nowego softu (gwarancja) wreszcie zatrybiło teraz śmiga wyśmienicie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Woytus, czy możesz podesłać linka do pliku update'u radia z BT na stronach Renault.co.uk ? Jeśli mnie pamieć nie myli to jest tam tylko update do Multipoint'a czyli C-BOX USB. U mnie na bolączki z rozłączaniem BT pomógł najnowszy firmware do radia. Wgrany tradycyjnie via CLIP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebiiq Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) cięcie Skąd wziąłeś firmware radia? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Czy można samemu dołożyć opcję Bluetooth do Megane 3, która nie ma tej opcji założonej od nowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Tak bez problemu - było o tym na forum Potrzebne części: Radio Nawigacja Biała puszka - ale nie konieczna może zostać schowany stary wyświetlacz Mikrofon Sterownik radia pod kierownica ale nie koniecznie Jak chcemy uruchomić navi: Antena GPS Sterownik w tunel Wiązka kabli aby ułatwić montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Przyłączam się do prośby o info skąd wziąć nowszy firmware do BT? U mnie nie wyświetlają się nazwy utworów przy streamingu po BT. Udało mi się ustalić, że najnowszy soft (2013) ma wersję 91.12. Ja mam 84.15 :( Radio Carminat RadioSat. Oto pełna lista kompatybilności telefonów (stan na 2013, Renault UK) - nowsza o 2 lata niż na PL stronie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Tylko reprog radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iLaSkA Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Kolejny przegląd się zbliża więc poproszę o aktualizację softu. Ja zauważyłem, że bardzo dużo zależy od oprogramowania telefonu. Na androidzie 2.3 było zajebiście. Od 4 zaczęły się problemy ale tylko na ROMie bez modyfikacji. Jak wgrałem Cyanogena znów wszystko śmigało jak złe. Później zmiana telefonu i 4.2 git. Wrzuciłem 4.3 i zaczęły się problemy (nie działa wykaz połączeń i kontakty się nie synchronizują). Ważne, że nie rozłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 U mnie z samsung galaxy nexus problemów żadnych niezależnie od wersji andka, w tym na cyanogenmod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elikatti Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Mi samsunga galaxy s5 nie wykrywa w ogóle, z s2 smigało bez zarzutów. Dzwoniłam do aso spytać o aktualizacje oprogramowania, to powiedzieli, że mam przyjechać z telefonem bo to może być coś z nim nie tak. Mi sie wydaje, że po prostu to oprogramowanie ani nie trybi z wersja androida ani bluetooth 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fillon Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Niedawno zmieniłem telefon na LG z systemem KitKat 4.4.2. Również w tym przypadku miałem problem z książką telefoniczną. Po instalacji aplikacji Bluetooth File Transfer i Bluetooth Phonebook (kiedyś IRMc Phonebook) problem znika. Bluetooth Phonebook dostępny jest aktualnie w dwóch wersjach darmowej i płatnej. Darmowa wersja zmienia losowo wybraną cyfrę w numerze telefonu dlatego konieczny jest zakup wersji płatnej ( 6 PLN). Polecam sprawdzenie darmowej wersji i jeśli ta zadziała (książka będzie dostępna jednak z błędami w numerach telefonu) zakup tej płatnej. Po instalacji wersji płatnej w menu samochodu trzeba wybrać aktualizację kontaktów. Edytowane 8 Listopada 2014 przez fillon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Proszę. Link do instrukcji oraz do pliku aktualizacji systemu audio w Renault: http://www.renault.co.uk/ownerservices/accessories_and_merchandise/multimedia/multi-functional-tunepoint/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 To ja tylko informacyjnie, ze nexus 5 z andkiem 4.4.4 śmiga bez zająknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 wreszcie wszystko działa super SONY XPERIA M2 andek 4.4.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi