Vesper88 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam Przycisk od podgrzewania fotela kierowcy sam mi "odbija" podczas jazdy przy niskich temperaturach. Chcialbym go wymienic, ale nie wiem jak sie do niego dobrac nie niszczac przy tym schowka. ma ktos moze pomysl jak to zrobic "bezbolesnie"? Pozdrawiam Vesper88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackowskipatryk Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jak tam dałeś radę z tym przyciskiem? Mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarosz13 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Odgrzebuję, bo nikt nic nie wniósł w temat, a sprawa jest banalna? 1. Wyjmujemy przycisk; 2. Zdejmujemy plastik przycisku, którym włączamy/wyłączamy grzanie; 3. Zginamy blaszki "trzymające" przycisk po włączeniu - patrząc od góry na przycisk musimy utworzyć trójkąt z tych blaszek, aby utworzyć odpowiedni kąt ostry. 4. Zakładamy obudowę przycisku i montujemy go z powrotem. 5. Cieszymy się zaskakującym i trzymającym przyciskiem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi