Marson83 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Niestety mam tylko jedną kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Miejmy nadzieję, że to nie jest problem "dzwoniącego" przycisku w karcie, ale taką ewentualność trzeba też przyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marson83 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Podczas rozbierania kokpitu przy lewarku zmiany biegów zauważyłem, że gdy poruszam kartą w slocie wtedy centralny zamek zamyka drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 11 minut temu, Marson83 napisał: X W czytniku masz dwa mikrowłączniki. Pierwszy włącza akcesoria ( radio), jednocześnie blokując możliwość sterowania zamkami, a drugi jest do zapłonu. Wynika z tego, że pierwszy nie działa i stąd te problemy. Radio się włączy również z zapłonu, bo to stopień wyższy. Warto to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorosz-pawel Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Witam serdecznie ja mam troszkę inna sytuację a mianowicie jeden kluczyk działa prawidłowo oprócz tego że samochód cały czas pokazuje informacje żeby wymienić baterię w karcie choć jest nowa a drugi kluczyk otwiera drzwi ale po włożeniu do czytnika pokazuje mi że nie wykrywa karty. Co mogę z tym zrobić bo zależy mi na tym żeby obie karty działały prawidłowo. Z góry dziękuję za pomoc i Serdecznie Pozdrawiam Wszystkich🙂🙂🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Karta, która otwiera drzwi a nie odpala ma problemy z cewką w karcie - nie wykluczone, że zrobiła się z niej grzechotka. Co do karty, która ma niski poziom baterii to może być problem antenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi