freak1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 http://www.auto-professionals.co.uk/showthread.php?tid=1325&page=2 tutaj opisane co zrobić aby clip instalował się na innym WIN niż XP Czy komuś udało się zarejestrować na tym forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Od jakiegoś czasu jest wyłączona rejestracja na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jak jeszcze można było przeglądać forum to widać było, że są dodawani nowi użytkownicy. Posałem do admina ale bezskutecznie. Myślałem, że ktoś ma tam konto i wie o co chodzi z tą rejestracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9090 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam, mam prośbę o pomoc, mam okazję pojechać i podpiąć się pod Clipa u kolegi. Chciałbym sprawdzić jakieś podstawowe parametry itp. Nie mogę nigdzie znaleźć jakie parametry powinny być wskazywane, żeby było w normie (głównie chodzi mi o wtryski). Czy wie ktoś gdzie takie normy znajdę, a może ktoś je zna i mógłby się podzielić? Megane II phI 1,9 dCi 120KM Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Wzorcowo jest jaka korekcji nie ma wcale. Jakieś odchyły będą zawsze. Jak jest -2,5 do +2,5 jest tak se. Powyżej już należy się bardzo przejmować co nie znaczy, że panikować Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez TheOktik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 tyle, że jak korekta jest powyżej 3ech to już widac w lusterku :) nie potrzeba wtedy clipa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Też prawda. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Tyle tylko, że to w lusterku nie zawsze musi być z silnika. Tam to się maże nakładać. Przykładowo u siebie obraz w lusterku mam stabilny, a lekkie drgania czuję i głośniejszą pracę słyszę jak klima jest włączona. Po wyłączeniu klimy silnik pracuje jak należy w całym zakresie obrotów. Wynika że przyczyną drgań jest sprężarka albo jej wirujące części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 A nie chodziło przypadkiem o czarny obłok widoczny w lusterku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Czarny obłok można niekiedy i przy prawidłowym ustawieniu zobaczyć, drgający obraz jednak tylko jak zespól napędowy wpada w drgania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Chodziło mi o czarna chmurę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Czy CLIP zadziała na widnows 10 64 bit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek6769 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Witam serdecznie. To mój pierwszy post na tym forum. Jeśli coś napiszę głupiego ,to przepraszam. Kolega para się naprawą Renówek, lata temu instalowałem mu clipa v109. Niestety padł mu wysłużony laptop z win xp. Chciałem mu zainstalować tego clipa na viste 64bit, ale ciągle ,,nie jest platformą clip,,. v143 to samo. Nie wiem gdzie problem. Czy fakt, że sam próbował instalować bez uprzedniego wgrania wpisu rejestru i pomimo starań gdzieś siedzi wpis blokujący instalację, czy może 64bitowy system jest nie do przejścia. Próbowałem oczywiście instalować ze zgodnością xp sp2 i sp3, ale nic to nie dało. Proszę o radę, czy dalej próbować, czy może nowe wersje są kompatybilne architekturą 64 bitową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 http://obd2-diag.blogspot.com/p/renault-can-clip.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi