meganecoupe02 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 dołączam do grona tych, którym to auto przypadło do gustu, niestety nie obyło się bez "ale". Jak dla mnie: Renault powinno zrezygnować z bocznych listew, z tyłu wąska klapa, może nie być wygodna, wysoko stoi no felga stanowczo za mała - ale tu już marudzę na siłę Tak jak kolega CareK interesuje mnie kombi :) O wnętrzu sie nie wypowiem dopóki nie usiądę i nie sprawdzę organoleptycznie jaki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob1969 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Fajno że niedługo będzie III. Dzięki temu II zanabędę w dobrej cenie! Wystarczy trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave37 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Jesli chodzi o wnetrze to zmieniam zdanie.Spoko.eleganckie.Ale co do nadwozia to tragedia.Skrzyzowanie hyundaia i30 z citroenem C4 z twingo.Tragedia,koniec awangardy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekdriver Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Urywają kontakt z Megane II i jak większość producentów robią wszystkie samochody podobne do siebie. Czyli Laguna Megane Clio i inne sa podobne do siebie taka teraz moda. Ale powiem szczerze, ze ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Renault potwierdziło że nie zakończy produkcji Megane II po lifcie. Będzie on sprzedawany równolegle z III. Natomiast koniec sprzedaży Clio Storia a Thalia otrzyma przód od Clio III. Wszystkie te informacje sa oficjalne! [ Dodano: 2008-08-20, 21:54 ] Nowe wizje. Sory za double post. Mam nadzieje że mod przymknie oko. Renault Mégane Sport F1 peedheads.de/auto/zukunft/bilder/renault_mgane_sport_f1-5917-56.jpg"] Renault Mégane peedheads.de/auto/zukunft/bilder/renault_mgane-5916-56.jpg"] [ Dodano: 2008-09-01, 12:51 ] Oficja;ne zdjęcia Renault Megane III. Moim zdaniem wygląda cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo22 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Jak w temacie :) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 a gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo22 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 zaainicjowalem temat :) .... na wp.pl gdzies tam sa :) mi sie bardzo podoba wersja 3 drzwiowa, ale jeszcze troche trzeba bedzie poczekac az swiat ja pozna :P ps nowy scenic rowniez sliczny.... bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 tak dla ulatwienia http://moto.wp.pl/kat,23681,wid,10321651,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Bardzo ładna bryła nadwozia tej nowej Meganki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Piekna, szkoda tylko ze bedzie mnie na nia stac jak to auto bedzie mialo juz ok. 8+lat heheh :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 kalka volvo, forda i hondy. Zadna rewelacja niestety. Dalej twierdze ze MII bylo bardziej radykalne jesli chodzi o design. I powiedzialbym nawet ze wygladalo lepiej niz nowy twor reno. Za to nowe kangoo jest tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 no też mi się nie podoba do końca kwestia masmix'a w wykonaniu Renault... Sama MIII mi się podoba, ale liczyłem na coś bardziej "nowatorskiego" i odważnego. Niestety Pani Prezes spełniła obietnicę, że nowa M będzię bardziej zachowawcza :-/ :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Dla tego też następcą mojego scenoila będzie prawdopodobnie GRANDMODUS :) . no ale to za jakieś 2 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 za dwa lata następca Twingo będzie wielkości Scenic'a :) a Clio XV będzie zamiast Master'a w wersji MAX :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi