Tommi3737 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, Jak w temacie:poszukuję polskiej noty technicznej NT 0584A, 52A dotyczący LINKI BLOKOWANIA OBROTOWEJ PÓŁKI, DEMONTAŻ/MONTAŻ. Ewentualnie obcojęzycznego odpowiednika. Dotyczy M2 CC Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Tommi3737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Mam po hiszpańsku, dotyczy całej CC, jak jesteś zainteresowany to podaj na PW email to podeślę. Waga ok.4MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Proszę bardzo, po polsku 0584A.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Dzięki koledze ANIEWA mam już taką notę jednak po hiszpańsku-co i tak mi sie przyda. Gdyby ktoś jednak mial po polsku albo po angielsku to bardzo chetnie przygarnę. Niestety z hiszpańskim u mnie ciężko :!: Jeszcze raz Dziekuje koledze Aniewa. EDIT Z tego co zdążylem się zorientowac jest to nota techniczna opisująca większość elementów charakterystycznych dla megane cc (dach, regulacje szyb, demontaz tylnej tapicerki) i wszystko inne co posiadaczowi CC przydatne do zycia. Jesli ktos mialby tą notę w wersji angielskiej albo polskiej to bardzo bym prosil o info-niestety hiszpańską się masakrycznie ciezko czyta. EDIT Przemo-jesteś boski :!: Mysle ze mozna by do downloadu wrzucić. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez Tommi3737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi