danish1 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam, Czy może ktoś z forumowiczów wrzucić instrukcję serwisową do Megane III? W dziale download żaden z linków z tą instrukcją nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 :!: Nie jest to prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Pełna instrukcja ma ok 100 mb ta ma tylko 18 mb. Nie ma wszystkich rozdziałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie ma wszystkich rozdziałów. Na jakiej podstawie to twierdzisz skoro wcześniej napisałeś: W dziale download żaden z linków z tą instrukcją nie działa. To czegoś nie rozumiem - jasnowidz z rentgenem i prześwietla pliki :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 nie no spoko jeden link działą ale instrukcja nie jest kompletna, miałem wczesniej takową instrukcję i tam było dużo więcej informacji choćby prowadzenie (położenie) przewodów elektrycznych czy instalowanie tempomatu. Znalazłem takową instrukcję tylko link nie działą http://megane.com.pl/files/download/109-instrukcja-serwisowa-megane-iii-2009-eng/ no chyba że ja mam coś nie tak z kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Schematy elektryczne są w osobnych plikach, również dostępne na Downloadzie Pod podanym przez Ciebie linkiem nie ma pliku, po prostu wygasł na serwerze hostingowym, ale to przecież pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi