k0j0t Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam, tak jak w temacie, od wczoraj nie świeci mi lewa tylnia lampa ( światła pozycyjne ) prawe światło jak i przednią działają jak należy. Najlepsze to to, że sprawdzałem bezpieczniki te pod maską i wszystko jest ok Co się mogło stać ? Co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 sprawdzić żarówkę - bo o tym nic nie piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0j0t Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Przepraszam, zapomniałem dodać, żarówka jest OK, wyciągłem klosz z wielkimi problemami gdyż nie chciał się odkręcić jeden motylek :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 przeczyść styki w kostce może pomóc(czasami coś zaśniedzieje, czy coś ...), popsikaj jakimś czyścidłem poruszaj kostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0j0t Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Wszystko robiłem, dmuchałem itp niestety nic :/ bardzo dziwna sprawa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Żarówka sprawdzana omomierzem czy na "oko". Bo na "oko" może się wydawać dobra, a mierniku brakuje przejścia. Tak sam parę razy miałem. Proponuję założyć nową żarówkę i zobaczyć co się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0j0t Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 sprawdzona... Jest możliwość, że to błąd komputera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Gdyby to był błąd komputera to prawdopodobnie nie miałbyś żadnego pozycyjnego. Jak bezpieczniki w komorze silnika sprawdzone to może być brak styku w słynnym już złączu R2 (pin nr. 10) za siedzeniem kierowcy lub brak styku we wtyczce w module zabezpieczeń i połączeń w komorze silnika. Światło lewe i prawe mają osobne wyjścia z tego modułu i są zabezpieczone dwoma różnymi bezpiecznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0j0t Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) nie będę przedrzeźniał przedmówcy Od czego takie coś się bierze ?? Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie Tomik Edytowane 30 Marca 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej897 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Poprowadź kabelek od prawej strony do lewej, poprowadź go pod wykładziną i po problemie. Lewa strona nie będzie paliła słabiej. Nie wiem jaka to jest przyczyna miałem to samo ale zrobiłem myk z kablem jakiś rok temu i świeci Edytowane 30 Marca 2013 przez olej897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi