mst1990 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam wszystkich forumowiczow moze mam jakies zludne wrazenie, ale wydaje mi sie ze kiedy wciskam pedla przyspieszenia jak to sie mowi "do dechy" czuje wyrazne nacisniecie czegos w rodzaju przycisku znajdujacego sie pod pedalem. czy ktos moze wie do czego to sluzy? i czo faktycznie jest tam jakis przycisk czy to tylko moje wrazenie? :) dzieki za odpowiedz Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki i 5.7 - logika wypowiedzi i ortografia P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W pojazdach z tempomatem/ogranicznikiem prędkości w pedale gazu jest dodatkowy styk, punkt oporu. Pozwala przy gwałtownym przyciśnięciu pedału gazu do podłogi natychmiast wyłączyć funkcję ogranicznika prędkości. To tak dla bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mst1990 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi