pingus21 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, korzystam od kilku dni z zlacza OBD2 i programu torque. pokazal blad "modul grzania swiec zarowych". Pytanie moje brzmi...czy warto zaufac i wymienic modul czy jest to blad ogolny i lepiej zdiagnozowac go w ASO? Megane 1.9 dci 2005 rok Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Radzę wyjaśnić zgodnie z regulaminem P_r_z_e_m_o mieszkam w NL i w klawirach nie ma pl znakow ;p Edytowane 18 Czerwca 2013 przez pingus21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i_qwan Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ja po podłączeniu auta do komputera też mi wyskakiwał błąd modułu grzania świec, ale dodatkowo jeszcze na zimnym odpalonym silniku komputer wyrzuca mi błąd "einspritzung überprüfen". Jeżeli się trochę przejadę problem znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jeżeli na zimnym wyskakuje błąd "einspritzung überprüfen", a na ciepłym nie, to może być spalona świeca żarowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi