Spartiata Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, planuję zakup samochodu z tego ogłoszenia: http://otomoto.pl/renault-megane-C30081526.html Czy powinienem zwrócić uwagę na coś szczególnego? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Mi się w ten przebieg nie chce uwierzyć, auto 8-letnie i 78 tys. km przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Bywają czasem takie rodzynki ale jak już było nie raz na forum powiedziane, NIKT NIE KUPUJE DIESLA ABY STAŁ lub MAŁO JEŹDZIŁ. On może i ma ale 178 tys km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No może mieć taki przebieg, jak we Francji ubezpieczyciel zrobił szkodę całkowitą po wypadku. Ciekawe ile właściciel ma kart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Po takim czasie z kartami to nie problem. Zawsze tą drugą można było przez ten czas w ASO dokupić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ja taką meganke z tego samego roku, z silnikiem 130 konnym sprzedałem za 1,5tyś więcej i miała najechane 185tyś a nie 78, turbina i dwumasa nie była wymieniana od nowości, kto tym autem jeździł że niby przy tychy 60tyś już wymieniał, rodzyneczek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi