davidoff9 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Aukcja Witam. Panowie myślicie ze była mocno bita? Na zewnątrz ani śladu gt-line, zderzaki, felgi oraz reflektory nie pochodzą z tej lini. Czy były takie wersje wyposażenia że wnętrzne gt-line, a z zewnątrz tradycja? Wydaje mi się to nie logiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Nie było takiej wersji, ktoś sobie wnętrze przełożył (może po zalaniu?), brakuje też aluminiowych nakładek na pedały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 w gt line powinna być jeszcze kierownica z jasną nicią (a na pewno kolorową), Na listwie deski rozdzielczej powinien być napis GT - tutaj akurat nie widać ze względu na słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Z zewnątrz to na pewno nie wygląda jak GT/GTline. Inne zderzaki itd. W sumie patrząc po wnętrzu to myślę ze prędzej wymienione były zderzaki + kierownica :D Choć jak zauważył Kataryniarz, pedałom brak nakładek. A teraz do mnie dotarło, ze w gtline lusterka są chyba robione w kolorze innym niż nadwozia. Felgi tez na pewno nie "defaultowe". Cholera wie co tu było niezmieniane :) Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez behbeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 z zewnątrz nie ma nic z gt line. Powinien być inny zderzak przód, tył z dokładką ( i pdc chyba), boczne ramki okien lakierowane na czarny połysk, lusterka w szarym kolorze, znaczek renault sport na tylnej klapie, no i felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 znaczek renault sport na tylnej klapie Nie ma, taki jest w wersji GT. W pierwszym poście napisałem co to za wynalazek, nie ma tu nad czym dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Gazda taki syf sprzedaje? Nieźle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie ma jest, bo mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) hm, u mnie też nie ma na klapie znaczka renault sport. Jest tylko GTline, tak jak na TEJ fotce. Analogiczny zresztą jest u mnie na przodzie. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez behbeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 meganecoupe02 to co się nie chwalisz, czekamy na prezentację :D Wracając do znaczka to jest tak jak pisałem i kolega wyżej potwierdził. Zaczek Renault Sport ma wersja GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja mam taki znaczek: czyli ja mam wersję GT, a nie GT line? Może na Francję inaczej wypuszczali te emblematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Są dwie możliwości: a.) cała klapa została wymieniona... jak import to najbardziej prawdopodobne b.) ktoś sobie sam znaczek zamienił Dawaj foty auta w odpowiednim dziale, a nie klapę ze złomu :D Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 hehe wszystko w swoim czasie :) U mnie jest jeszcze znaczek "GT" na przednim zderzaku, a widze na aukcjach, że w wersjach "GT Line" jest znaczek "GT Line". Cóż, wygląda na to że albo mi się trafiło GT, albo pseudo GT :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) A jaki masz silnik? GT było chyba tylko w 2 wersjach. 2.0 TCe oraz 2.0 dCi 160 (PDF). Jeżeli masz któryś z tych to masz GT, jeśli inny, to ktoś coś pozmieniał, przynajmniej znaczek :D Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez behbeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dzięki za tego PDF-a :) Wygląda na to, że mam wersję GT. 2.0 dCi 160KM, 18" felgi, oznaczenia też się zgadzają z pdf-em, kierownica z profilowaniem pod kciuk itp. Niezła niespodzianka, sam nie do końca wiedziałem co kupuję w takim razie, niezły bonus :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi