Paczus Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam! Mam pytnanie. Przy małej prędkosci i przy pełnym skręcie kierownicy odczuwam cos takiego jakby opony dostały uślizgu i szarpią, nie odczuwam tego przy większych prędkosciach. Czy mogą to byc końcówki drążka kieroniczego. Zaznaczam, że mam opony letnie, czy ma to jakis wpływ? pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Może to przez porę roku Przy większych prędkościach nie odczuwasz, bo nie robisz pełnego skrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeloNek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Też ostatnio odczuwam taki "uślizg". Jeżdzę na zimówkach i szczególnie da się to zauważyć przy lekko śliskiej drodze. Ale proponuję sprawdzić także końcówki. Moje już są do wymiany więc być może i na Twoje przyszedł już czas (Ja słyszę czasami jeszcze jakby puk / stuk podczas skrętu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczus Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 witam Wiem jaka była u mnie przyczyna podczas wymiany drążka kierowniczego mechanicy nie ustawili zbierzności, minęły 3 tygodnie od wtedy i juz teraz mam zdarte opony od zewnętrznej strony i nie trzymają mi drogi i dlatego jest taki uślizg (dwa laczki do wymiany z przodu) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi