sattel Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam Nie mogę wejść w Test mode w swojej Reanault Megan z 2006 .( sposób wejścia: na luz , nacisnąć przycisk prawej manetki i start) Czy za pomocą Clipa moge sprawdzić wer softu w auciie ? Pzdr MIrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ten opis wejścia w test mode dotyczy phI. Też mam phII i także nie działa. Jak do tej pory nikt nie rozpracował jak to zrobić w phII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nie ma, bo jest usunięte z licznika na staŀe. Ño chyba że włożysz starszy licznik ale nie bedzie działał prawidłowo. I pozostaje tylko clip czy cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sattel Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam a ktoś wie gdzie takie dane sa w Clipie czyli nr wer softu auta Pzdr MIrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip899 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Witam Wszystkich. Pozwolę się podpiąć pod temat. Sytuacja w mojej megi 02r. jest taka, że po wyłączeniu mode test nie mogę odpalić silnika. Sprzęgło + start = włączenie pełnego zasilania, wszystkie kontrolki przez chwilę świecą, po chwili gasnął i świeci się tylko od akumulatora. Słychać pompę paliwa itd, ale rozrusznik nie chce zakręcić. Stan akumulatora 13V, wszystkie bezpieczniki całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Co Twój post ma wspólnego z tematem wątku? Na Twoim miejscu naładowałbym akumulator, najsampierw. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip899 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Na noc zostawiłem aku do ładowania i to samo, zero reakcji :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Sprawdź bezpiecznik rozrusznika pod maska po prawej stronie masz - 25A z tego co pamiętam. Miałam kiedyś to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip899 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Bezpieczniki wszystkie ok. Już odkryłem o co chodzi. Wybaczcie za zawracanie głowy. Jak wkładam kartę to kierownica się nie odblokowuje, a przez to nie kręci rozrusznik, tylko po start + sprzęgło kierownica się odblokowuje włączają się kontrolki, natomiast jak wyciągnę kartę kierownica się sama blokuje. Czeka mnie wizyta u elektryka bo sam tego nie ogarnę. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi