B2RS Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam, Potrzebuje pilnie pomocy. Odłączyłem klamre z akumulatora w MEgane II Kombi po czym zatrzasnąłem maskę. Jak się okazało nie mogę otworzyć teraz drzwi kartą. Jest na to jakaś rada? Pilnie potrzebuje pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 najprościej kluczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 :) ... a masz go w karcie jako osłonka baterii. Podważasz nim od dołu zaślepkę za klamką w drzwiach kierowcy i zobaczysz zamek. Niby auto to nie samolot ale czasami instrukcję warto przeczytać, a przynajmniej obrazki pooglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B2RS Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A jest taki? Pytam bo auto pożyczłem z roboty i nic nie ma oprócz karty, którą do tej pory otwierałem drzwi i odpalałem auto. A jakiś inny sposób? Bo muszę jutro nią wyruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) A jest taki? Tak, jest też kluczyk. Tak jak gojgien piszę - znajduje się w karcie wsuwany z boku, na pewno zauważysz. Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez damiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 skoro auto nie jest Twoje to zapewne i instrukcji nie posiadasz. Oto te ważne strony: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B2RS Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Panowie Dziękuję serdecznie. Byłem sprawdziłem i wszystko gra. Gdybyście mieszkali we Wrocławiu od razu postawiłbym piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Grunt że problem rozwiazany. Od tego jest forum. Zamiast tego piwka, jako dopiero co zarejestrowany dopisz się do tego tematu: http://megane.com.pl/topic/50213-po-co-forum/page__view__findpost__p__363821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Panowie Dziękuję serdecznie. Byłem sprawdziłem i wszystko gra. Gdybyście mieszkali we Wrocławiu od razu postawiłbym piwko. to do 2,5h będe Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marys2008 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 witam tez mam problem odlaczony akus i nie moge otworzyc drzwi i nie ma kluczyka w karcie co robic ? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - logika wypowiedzi i ortografia P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 W ASO można chyba dorobić kluczyki po nr VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Awaryjne otwieranie drzwi - są firmy które się tym zajmują, płacisz 150-200zł i Ci otwierają auto. Musisz tylko udowodnić, że jesteś właścicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 nie moge otworzyc drzwi i nie ma kluczyka w karcie co robic ? Jeśli masz taką możliwość, podnieś auto i od dołu podłącz kable do plusa rozrusznika i masy auta. Inny sposób, siłowe otwarcie maski, nawet przez wyłamanie albo wycięcie kratki plastikowej. Jest tańsza jak szyba z danego rocznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marys2008 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) podlaczylem do alternatora ido masy i otworzylem dziekuje bardzo:-) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Proponuję Koledze zapoznać się z regulaminem forum, bo widać że ten punkt programu został pominięty podczas rejestracji.Aston76 Dodano: 24 sty 2016 - 15:39 podlaczylem akusa i samochod jest zamkniety a karta lezy na siedzeniu i nie moge otworzc. A pisze tak bo przez xboxa, a tu nie ma symboli Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 24 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Gratuluję zdolności w tworzeniu coraz ciekawszych i większych problemów...... Teraz już tylko włam, skoro nie masz 2 karty ani kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi