kataryniarz Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Takie rzeczy to się negocjuje przed zakupem, alarm obowiązkowy nawet ze względu na niższy koszt ubezpieczenia. Z tego co pamiętam to kosztuje 700zł, a nie 1000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Silnik wystarczający. Głośno robi się w okolicach 140km/h. Ale nadal idzie spokojnie rozmawiać. Ja tam nawet jak mam ochotę pojechać dynamiczniej to nie narzekam. Trzeba wyżej kręcić niż przy ekonomicznej jeździe i idzie do przodu. Czujniki bym wziął. Zawsze na początku obcowania z autem się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Co do silnika zgadzam się z Cruel-em. Nie jest tak źle z jego dynamiką i głośnością, zwłaszcza po montowaniu maty pod maską silnika. Co do czujników parkowania, myślę, że są one konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi