EmilNwk Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Witam! Mam dosc duzy problem z radiem poniewaz probowalem wpisac kod podany przez producent i zatwierdzic go, niestety megane zamiast zaakceptowac kod wyrzucila mi ERROR na wyswietlaczu. Slyszalem ze w niektorych przypadkach mozliwosc wpisania kodu powinna powrocic po jakims czasie, niestety nie w tym przypadku. Co powinienem zrobic? nie za bardzo chcialbym wymieniac radio na inne niz orginal. :P :P Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Kolega jest nowy na forum, to odsyłam do regulaminu, bo pewnie pominąłeś go przy rejestracji. Na tym forum piszemy polską czcionką. - damiar Edytowane 14 Września 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Odczytać numer z pod kodu paskowego na radiu, a czasami z tunera w bagażniku jeśli w konsoli jest tylko zmieniarka Carminat. Numer musi się kończyć 2 literami i 3 cyframi, ten jest potrzebny. Wygenerować ponownie kod do radia i spróbować wprowadzić ten wygenerowany. Czasami poprzedni właściciel zmienia radio i nie dopisuje do instrukcji nowego kodu. Jeśli kod był kilkakrotnie źle podany to odczekać odpowiedni czas ale na włączonym zapłonie, najlepiej w czasie jazdy zostawić radio włączone z wyświetlonym napisem ERROR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7piotrek77 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Połączono z już istniejącym, podobnym tematem. Gdy wpisuje podany w instrukcji obslugi radia kod, pojawia sie napis error, teraz nie wiem co mam z tym zrobic, skoro ten kod jest błędny. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Wydłubać radio czterema gwoździami zrobić Fotkę naklejki z prawej strony i wstawić na forum do odpowiedniego tematu z prośbami o kody i chwile poczekać aż ktoś odpowie podając prawidłowy kod.. Możesz też numerki przepisać, a najważniejszy jest ten pod kodem paskowym, zakończony 2 literkami i 3 cyframi. Czasami ta końcówka jest też w ramce SECURE. Jeśli kod będzie identyczny z tym co posiadasz to problem masz z jego wprowadzaniem i zatwierdzeniem. Wówczas postępuj z instrukcją wprowadzania kodu zamieszczoną w tematach na forum Są 2 takie możliwości: albo przyciskami na radiu, albo z sterowania pod kierownicą, musisz jedynie poczekać z włączonym radiem i zapłonem aż zgaśnie ERROR i widoczne będą 4 zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia.9318 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Cytat Mam końcowy numer z kodu kreskowego E935, czy ktoś może pomuc? Co wkliknąć do radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Spróbuj 1488. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotymaniek Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Ja mam r064 a mój kod nie działa pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2025 Wygenerowało kod 8983. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark79 Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 Witam może ktoś rozkoduje radio numer z kodu 8200255141TD255 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 Kod 0390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi