Kuzan Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Witam ! Mam jedno, może trochę głupie, pytanie. Zauważyłem, że mój diesel dostaje "kopa", lepiej się "zbiera" jak jest taka pogoda jak dziś - przy sporej wilgoci... Macie pomysł co się psuje :) ? Dosłownie auto dostaje pare kucy więcej, jest bardziej zrywne z zimnego silnika od razu mam więcej mocy... Jakieś sugestie ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Poczytaj sobie na temat pary wodnej dodawanej do silników myśliwców podczas drugiej wojny światowej, to będziesz wiedział ze to normalny objaw przy takiej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 To normalne. Para bardziej się rozpręża niz suche powietrze. MAsz gratisowe parę kucy i Nm więcej. Taki "TJUNINK" bez kosztów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Czyli jednym słowem zamontować H2O do auta i pewnie zmniejsza spalania paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi