aniewa Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Wyłączenie parktronica wtyczka 6-pinowa z czterema czynnymi przewodami więc odpada. ESP masz podłączone, też odpada. Regulacja reflektorówi natężenia oświetlenia całkiem inna wtyczka. Pozostaje odłączenie systemu START-STOP z wtyczką na trzy przewody ale nie mam schematu do tego systemu by sprawdzić jakie są ich kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszgradi Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 we wtyczce są 4 miejsca , ale tylko 3 przewody, jak znaleźć taki przycisk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Sprawdzilem, od systemu SS jest inna wtyczka. To nie to, może ta wtyczka powinna iść gdzieś w górę deski a nie do zespołu z włącznikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszgradi Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 no właśnie nie wiem, jak otworzyłem klapke do bezpieczników to pokazała się ta wtyczka, najprawdopodobniej jest od czegoś innego ale kurcze nie wiem od czego, świeciłem latarką ale wszystkie wtyczki wpięte, może od jakiegoś alarmu?? ta wtyczka wychodzi z głównej wiązki razem z innymi kablami, które są podłączone do bezpieczników, tylko ta nie jest podpięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Możliwe, że od alarmu. Na schemacie jest taka wtyczka, rzędowe 4 piny i trzy podłączone, kolor wtyczki czarny. Znajduję się w części nad bezpiecznikami. Pin 3 czarny, 1 czerwony, 2 nieokreślony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszgradi Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 tak też cicho myślałem tylko gdzie go się wpina ?? za skrzynką z bezpiecznikami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Pewnie nigdzie się jej nie wpina u Ciebie. W megankach pełno jest takich wtyczek które służą do urządzeń których nie ma akurat w twoim wyposażeniu. Ewentualnie jak się dowiesz od czego ona jest to jest np. możliwość doposażenia o brakujące wyposażenie, jest wtedy mniej dłubania w instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszgradi Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Może faktycznie to jest opcja, mogę mieć alarm podpinając go tą wtyczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dnia 22.02.2018 o 11:07, lukaszgradi napisał: Witam ja w swojej Megane III mam taką dziwną wtyczkę przy kolanach od strony kierowcy nigdzie nie jest wpięta, może ktoś pomoże Też mam taką chyba. Bardzo ciasno owinięta że nie ma opcji by sięgnęła gdziekolwiek. Myślałem że od drzwi idzie ale w drzwiach mam wszystko no może poza lampeczką. Mam Grandtour z 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi