adbaca Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) NormalnieOdpowiedz na miarę prywaciarza, który zakłada gaz do samochodów, wiesz w ogóle po co ma być ten stelaż? Edytowane 20 Grudnia 2013 przez adbaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Instalacja montowana w ASO Renault Pietrzak... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriu_un Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Witam. Butla 680/250 75L..lekko podniosła podłogę ok 2 cm. Pozdrawiam. Andriu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody94 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 W M3 coupe 67 litrów butla, wchodzi jakieś 55 na pusto. Bez podnoszenia podłogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PustyNick Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Trochę odkopie temat. Zbiornik 56,5 l z elpigaz bez żadnego podnoszenia podłogi bagażnika. Wchodzi 45l. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez PustyNick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jgoluch Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 U mnie jest zbiornik 55l. Ostatnio weszło mi 49,5l gazu (coś sporo, tankowane do pustej butli na BP). Podłoga bagażnika (ta płyta górna) w jednym miejscu lekko opiera się na butli, dodatkowo zamontowany jest stelaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 U mnie tak samo, ale dopiero pierwszy raz tankowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemaksiu Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Chopy! - Wy nie szalejta z jak największą butelką i podnoszeniem podłogi bo będzie niezłe zdziwienie jak przyjdzie Wam wymienić prawy tylny amorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 U mnie podłoga nie jest podniesiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemaksiu Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Wystarczy nawet jak butla będzie na wysokości, przy której niby mata leży na swoim miejscu a już butla będzie skutecznie blokować wykręcenie śruby górnego mocowania amortyzatora. Z lewej strony jest spory zapas ale z prawej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Ja mam butlę 47 litrów do której wchodzi ~38 litrów i jestem bardzo zadowolony. Samochód przez to praktycznie nie opadł z tyłu, mam dużo miejsca do okoła butli dzięki czemu jest miejsce m.in. na gaśnice, apteczkę i zestaw do naprawy koła. Zasięg 350-450 km. W dodatku wykorzystałem oryginalną wkładkę bagażnikową dzięki czemu podłoga jest idealnie płaska i sztywna. Wysłane za pomocą Tapatalk! Edytowane 28 Czerwca 2016 przez sebastian_wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemaksiu Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Ja mam butlę 55 czy 56litrów i skutecznie blokowała już wyjęcie śruby amortyzatora, wymiana tylnych amortyzatorów wiązała się niestety z wyjęciem butli :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Ja mam butlę 47 litrów do której wchodzi ~38 litrów i jestem bardzo zadowolony. Samochód przez to praktycznie nie opadł z tyłu, mam dużo miejsca do okoła butli dzięki czemu jest miejsce m.in. na gaśnice, apteczkę i zestaw do naprawy koła. Zasięg 450-550 km Sebastian taki OT, ale czy czasami nie zużywa Tobie za mało gazu? Zmierzam do tego, czy instalacja nie jest w Twoim aucie ustawiona na "ubogo"? Ok 7,5 l/100 lpg to wynik niepokojąco niski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 @mich64 - Dziękuję za Twoją uwagę. Mój błąd miało być 350-450 km. Poprawiłem w moim poście. Przepraszam za wprowadzenie w błąd ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plktrautman Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 U mnie wcisnęli 59l brutto (ok. 49l netto). Zasięg ok. 500 km jeżdżąc głównie na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi