Merkaba Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Aktualnie bardzo silna zamieć (już z 10cm sypło) i brak prądu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Pada, wręcz sypie Widzisz doczekałeś się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 U mnie też sypie, już się biało zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Nie narzekajcie tak na ten śnieg. Po stokroć wolę śnieg, niż ciągle padający deszcz. A jak już napadało śniegu, to niech będzie minusowa temp co by roztopów i bajor na chodnikach nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Po stokroć wolę śnieg, niż ciągle padający deszcz. :) ;) :D :D :) ;) :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: Nic dodać nic ująć... A śnieg u mnie nie pada, poprószył lekko i już zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Mniej niż zero :-P nic a nic nie tęsknię za śniegiem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Lepiej żeby padał śnieg na święta i sylwestra. Bo bez tego nie ma jakby klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Pada, pada :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Pada ;-) Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Znów nie dobrze,bo leje i to jak :( Chyba jednak wolę jak śnieży, byle by nie wiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 U mnie pada, ale deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ren25 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Mi się marzą białe święta - chyba się nie spełni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 A mnie pada śnieg;) ale tylko na forum :) Wesołych Świąt wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Okolice Krakowa,+8,piękna wiosenna pogoda.Wesołych Świąt Bożego Narodzenia dla Wszysrtkich Użytkowników Renault Megane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Halny duje, śniega nima i ni bedzie. Jak na razie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi