staryleo Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam chcę wymienić kierownicę na skórzaną, auto bez tempomatu 1,6 ben. 2009r. znalazłem takie ogłoszenie: http://allegro.pl/renault-megane-iii-10r-kierownica-skorzana-skora-i3691182379.html jest to jedyne ogłoszenie z skórzaną bez tempomatu, pytanie czy to jest oryginal czy obszyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Wydaje mi się ze obszyta. Z tego co wiem Meganki nie miały skórzanej kierownicy bez tempomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja bym wziął z przyciskami i zaraz po wymianie kierownicy uruchomił bym tempomat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_KTP Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Sugerowałbym obszyć skórą tę co masz, jeśli nie zależy Ci na przyciskach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ta kierownica z linku nie jest kierownica od MIII. Ja miałem kierownicę bez tempomatu i różniła się tylko brakiem przycisków. Jej profil i ramiona są identyczne jak w kierownicy z tempomatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 to z linku to jest najprawdopodobniej fajera z laguny II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Czy wymieniając kierownicę na skórzaną są jakieś problemy ? Zakładam, że poduszka jest taka sama i przełożę z mojej starej ale atrapa klaksonu to już nie jestem pewien na co jeszcze zwrócić uwagę przy wymianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Wszystko pasuje bez problemów, tylko dobierz kolorystycznie kierownicę do poduszki i już. Wymiana kierownicy to 5 min roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Ok we wtorek powinienem mieć kierownicę. Dzięki Edytowane 18 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Wrzuć foto po wymianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpepe Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) zrobione tunel Edytowane 20 Stycznia 2015 przez mpepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr7306 Opublikowano 8 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 Witam mam megane 3 z kierownica bez tempomatu a chce kupić skórzane z tempomatem czy będzie pasaować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech20 Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 A nie myślałeś o obszyciu obecnej kierownicy skórą? Kiedyś tak zrobiłem w Mll. Nie będziesz się zastanawiał czy nowa będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi