Gość Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam, chciałbym się dowiedzieć, czy w moim modelu jest możliwość zamykania dachu i szyb z pilota ? Meganka CC 2004r wersja Karman Dodatkowo nurtuje mnie jedna kwestia, mianowicie brak możliwości złożenia lusterek ? Nie zauważyłem żadnego przycisku do tego, kombinowałem ze wszystkimi opcjami regulacji lusterek ale złożenia nie ma, tak powinno być ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Bo masz ręcznie składane. Jeżeli by było elektrycznie to są one składane po przekręceniu gałki od ustawienia lusterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 A jeśli chodzi o zdalne składanie i otwieranie dachu to jest projekt w przygotowaniu, niestety nie mam pojęcia w jakim obecnie stanie. Polecam ten post: http://megane.com.pl/topic/41896-domykanie-szyb-w-cabrio/page__st__160__p__344888#entry344888 i kilka wcześniejszych i późniejszych w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Stan jest wyjściowy :) u mnie trochę jeździł. Potrzebne były ziamiany sprzętowe i w sofcie (trochę uprościłem i zrobiłem bardziej uniwersalne) ale tak utknęło na biurku znowu jako prototyp. Narazie obiecałem sobie, że poświęcam cały drugi tydzień stycznia na to ustrojstwo. Mam jednak tak dużo pracy, że nie wiem jak to będzie. Niestety to "coś" wymaga pełnego zaangażowania... W każdym razie obiecuję tutaj, że do wczesnej wiosny układ będzie gotowy. Już udało mi się opanować technologię rozbrajania wtyczek więc 70% problemów z P&P już za mną. Została kwestia umasowienia "produktu". Dodano: 11 gru 2013 - 21:20 a lusterka to proste chyba ;) przekręcasz pokrętło o 180 stopni i po sprawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 przekręcasz pokrętło o 180 stopni i po sprawie jeśli takowa opcja jest, z opisu wynika, że tylko jest regulowane, bez składania elektrycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fork Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 - tutaj mozna to zrobic ale pierunstwo strasznie drogie, a tak przy okazji witam wszystkoch forumowiczow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mi tam nie zależy. Niech każdy kupuje to co chce. To urządzenie jednak z filmiku jest niekompletne. Co prawda pozwala na machanie dachem podczas jazdy - coś w co ja jeszcze rąk nie włożyłem ale nie pozwala na obsługę pilotem i nie ma kontroli nad szybami. Ja nie wiem kiedy moje będzie gotowe i ile to będzie kosztować (żyję całkiem nieźle z zupełnie innej branży). Myślę jednak że za samo zakłócenie sygnału prędkości i przejęcie kontroli na dwoma guzikami... Urządzenie nie warte zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi