damian_opole Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Gojgien,niektórzy mają kamerkę i do w razie kolizji na dowód i do kapowania na policje na innych,wg mnie to policja jest od pilnowania porządku na drodze,a nie przeciętny kierowca,bo to na nich idą nasze podatki.Ja osobiście nigdy bym nie doniósł na innego kierowce ze względu na to,że nie chciałbym żeby ktoś na mnie doniósł Jeżdżę z kamerką tylko po to,żeby w razie 'W' móc się wybronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Widzisz, ja miałem sytuację że udało się uniknąć bardzo groźnej kolizji, kamerę miałem od 3 czy 4 dni... Nie przekazałem nagrania Policji bo: 1. Miałem źle ustawioną datę na nagrywarce (2012 r. zamiast 2013 r.). 2. Po zgraniu na komputer z rozpędu skasowałem oryginał na karcie (możliwe że zrobiłem "wytnij"). 3. Wciąż mam wątpliwości czy dobrze zrobiłem nie wysyłając. Edytowane 17 Grudnia 2013 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 niektórzy mają kamerkę i do w razie kolizji na dowód i do kapowania na policje na innych,wg mnie to policja jest od pilnowania porządku na drodze Przeczytaj cały artykuł a nie sam nagłówek... Sam polecisz z nagraniem jak trafisz na takiego, kto sam chce samosądem swoją "sprawiedliwość" wymierzyć, jak w opisanych sytuacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Czytałem i wiem o co chodzi. Nie chcę się kłócić,Ty masz swoje zdanie na ten temat ja mam swoje i niech tak zostanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 damian_opole: To podejdź do tego inaczej. Zgłaszając takiego/taką - może komuś życie uratujesz. Sam się coraz bardziej zastanawiam nad zakupem kamerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Prezes,oczywiście kiedy będę świadkiem wypadku czy potrącenia człowieka i moja kamerka to zarejestruje to nie ma problemu,jeśli moje nagranie ma pomóc w sprawie niech biorą,ale jeśli mam jeździć na policje i kapować,gdy ktoś wymusi na mnie pierwszeństwo albo wyprzedzi na podwójnej ciągłej to musiałbym być mega psycholem żeby za każdym razem robić z tego problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Damian a za granicą takie zachowanie jest na porządku dziennym. Źle zaparkujesz i już sąsiad dzwoni na policje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 @aston76...dokładnie tak jest i nikt nie nazywa tego "kapowaniem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi