CareK Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Krzychu nie wiem, jak do tego podejdą userzy. Ale fakt, faktem - moderatorzy nowi są wybierani przez administrację, więc w sumie dlaczego tak nie może być z JR. No nic, czekamy na nowego JR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 CareK, myślę, że nie będzie problemu ze strony userów. Bo niby dlaczego mieliby się buntować. Ze względu na moją nieobecność czasami ciężko coś zrobić na forum, a JR rozwiąże ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Doskonale to rozumiem, zresztą już jak wiesz od jakiegoś czasu postulowałem nad tym, by pojawił się ktoś w roli JR. Ja przyjmę Wasz wybór z pokorą - dobrze, że wreszcie pojawi się taka osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twierdza Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Pytanko, dlaczego nie mogę założyć tematu w dziale zniżki dla użytkowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Bo nie doczytałeś regulaminu :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twierdza Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ale którego bo jedyne co znalazłem to że w dziale ogłoszenia sprzedam itd. ale o tym nie widziałem no chyba że faktycznie przeoczyłem. No cóź szkoda bo może użytkownikom z Lublina by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Sprawa jest prosta. Jak chcesz swoje zniżki zaoferować, to piszesz post, ofertę do Admina na PW. Jest jeszcze i taki dział dostępny: http://megane.com.pl/forum/211-uslugi/ Jeśli wiesz o jakiejś ciekawej promocyjnej ofercie, udzielanej w zakładzie/ warsztacie w którym byłeś, to polecasz go w odpowiednim dziale i odpowiednim województwie. http://megane.com.pl/forum/179-dealerzy-serwisy-warsztaty/ Edytowane 22 Lutego 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twierdza Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Mi chodzi o to że pracuje w hurtownii motoryzacyjnej i mam możliwości brania części po upustach jakie mają mechanicy więc dosyć tanio a nieraz jest tak że któremuś z mechaników spada poziom klientów przez jakiś czas a firma bardzo tego pilnuje i nieraz rozwiązuje umowy a tak biorąc na dane osoby części pomaga się takim ludziom prawda i niejednokrotnie się potrafią odwdzięczyć ;) Edytowane 23 Lutego 2014 przez Twierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) No to pierwsza opcja, pisz PW do Admina, przedstaw sprawę i będzie załatwione jak należy. Edytowane 23 Lutego 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Nic do tej pory nie otrzymałem, ani na maila, ani poprzez PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twierdza Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Spokojnie nie zaglądam na codzień więc cierpliwości a żeby spokojnie można było korzystać muszę wyciągnąć podstawowe dane gościa na którego można brać a to muszę mieć chwilkę w pracy także dziś lub jutro mam nadzieję już wszystko uzupełnić żeby dwa razy nie zawracać głowy Adminom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Czy można pozmieniać coś w ustawieniach skryptu by okno z wynikami wyszukiwania było zakotwiczone na górze strony tak jak to jest zrobione z powiadomieniami a nie jak obecnie do jej dolnej krawędzi?? Przy matrycach panoramicznych i odpowiednim powiększeniu strony by nie męczyło wzroku przy czytaniu, nie ma pełnego dostępu do wyników wyszukiwania, Znalazło prawie 200 wyników, a dostępna jest tylko jedna i to niepełna strona. Reszta wisi gdzieś poniżej tego co matryca wyświetla. Razem z liczbami- przełącznikami na kolejne strony. Praktycznie wszystko co jest do dołu zakotwiczone tak się zachowuje. Może to bardziej estetyczne ale mało funkcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Myślę, że nie powinno być kłopotu ze zmianą lokalizacji okienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Moja osobista refleksja. Zrobienie tak na innych forach. Żeby dodać auto do giełdy minimum 3 miesiące na forum i np. 50 postów. Bo widzę dodają się osoby i na drugi dzień tylko po to, żeby sprzedać autko, co bardzo źle to wygląda. Później się będzie mówić, bo forumowe, to dobre, zadbane, a to handlarze. Dziękuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Żeby dodać auto do giełdy minimum 3 miesiące na forum Czyli porzucenie nowego pomysłu i powrót do przeszłości, jak tu zawsze było. :P Edytowane 15 Marca 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi