DrNO Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 prosty sposób: [Edytuj] > Ctrl+C stara treść > zaznacz polę "Usuń ten post" > [Wyślij] > w szybkiej odpowiedzi Ctrl+V > napisz "edit: <data>" albo "dodano:" > wpisz nowe wieści [Wyślij] i będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 wpisz nowe wieści [Wyślij] i będzie cacy moze będzie z samym tekstem, ale jak jest 5 lub więcej zdjęć i to podpisane to trzeba załączać te zdjęcia i podpisy od nowa. Chyba tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 no niestety... dlatego lepiej jest umieszczac fotki na zew. serwerach i tylko linki dawać. po kliknięciu [Edytuj] od razu kopiujesz kody html/php i nie ma problemu z załącznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 "W poniedziałek 20.04 w godzinach 8.00-16.00 mogą pojawić się problemy z dostępnością forum w związku ze zmianą platformy serwerowej." Stanowczo przeciwstawiam się takim pracom w godzinach 8-16.... że niby co ja mam w pracy w tedy robić ??? :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 sergiu83, twój sprzeciw został odrzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Warto się przemęczyć dzionek, coby potem było znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 wiem wiem.. cel uświęca środki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovner Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Po zapowiedzianych zmianach nie działa połączenie ze stroną przez http://megane.com.pl/ wyswietlając komunikat This IP is being shared among many domains. To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser. poprzez www.megane.com.pl dziła dobrze. Warto by było to poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dziwne... ja nigdy nie dopisuję www. W tej chwili też łączę się używając tylko http://megane.com.pl/. Również klikając na Twój link łączy się normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 u mnie tez nie działa bez www, w sumie mi to nie przeszkadza, łączę się wpisując "m" w pasek adresu, strzałka w dół i enter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Panom, którym nie działa proponuję w przeglądarce wcisnąć CTRL + F5 - całkowite odświeżenie witryny - powinno być po tym zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 CareK, działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovner Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 CareK, działa Odśwież (pomijając pamięć podręczną) CtrlCmd+F5 lub CtrlCmd+Shift+R i stronka hula jak dawniej dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 W sprawie rozreklamowanie forum skontaktować się z gazetą renault trends http://www.trends.com.pl/Table/Renault-Trends/ Wczoraj dopiero pierwszy raz zauważyłem to czasopismo w sklepie- niestety chyba nie jest zbyt popularne przynajmniej na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witajcie. Mam jedną Sugestie Czy można by np ,,podzielić" forum na sekcje?? np lubuskie,wielkopolskie itd itd?? Czy to byloby dobre jak sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi