Woytus Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Gwiazdor przyniósł mi pod choinkę takie cudo: Pierwszy weekend i zamontowałem a oto efekt: Edytowane 6 Stycznia 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Napisz coś więcej o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 wlaśnie, nie napisałeś ile kosztowo itd, i gdzie kupiłeś projektor, gdzie podłączyłeś itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Serwis Allegro był źródłem zaopatrywania Św. Mikołaja. Koszt około 60,00 PLN + przesyłka. W zestawie otwornica. Montaż prosty. Zdemontowanie tapicerki, otwornica w ruch, potem podłączenie do lampki w tapicerce dwóch przewodów, zmontowanie ponowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Woytus fajne :P , pewnie dało by się bez ściągania tapicerki ;P A teraz pytanko z boku na pierwszym zdjęciu masz podkładki gumowe pod łapy bagażnika - masz może na zbyciu :P lub gdzie można dokupić mi gdzieś jedna wsiąkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jestem pod wrażeniem spostrzegawczości, ale na zbyciu nie mam żadnej gumy. Kiedyś również wszystkie gumy tak schowałem, że nie mogłem ich znaleźć. Przeszukałem całe mieszkanie i szukałem na allegro oraz w ASO, niestety gumy osobno niedostępne :P W końcu sykając czegoś innego natrafiłem na te gumy i od tej pory strasznie na nie uważam aby ponownie ich nie zapodziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Od jakiegoś czasu szukam :P a że jestem wzrokowcem to odrazu wpadło Mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi