lukwilma Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Meganka jest z 2011, mechanik ma, zdaje się, jakiś Bosch'owski interfejs, łączy się bez problemu. Nie było mnie przy podłączaniu meganki pod kompa i to są zdjęcia z historii tego intersejsu, przed zaślepieniem nie było błędów. Po drugim wykasowaniu błędów podjechałem podłączy ją oryginalnym CLIP'em ale już nic nie pokazywało i mechanik mówił żeby podjechać jak znowu coś się zaświeci, ale puki co auto zrobiło prawie 200km po ostatnim wykasowaniu błędów i jest ok. Mam nauczkę, że jak coś działa to lepiej nie ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 To jest ciekawy i chyba pierwszy przypadek, kiedy wywaliło błąd po zaślepieniu. Jeszcze jedno pytanie, czy Twój zawór wygląda tak samo jak ten z 1 postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwilma Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Samego zaworu nie widziałem, ale po za tym pod maską u mnie wygląda identycznie jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arithel Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Gdzie teraz można dostać gotową zaślepkę do wstawienia w 2.0 DCI 160 KM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_dadas Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Witam bergman ze Starego forum megane coupe ;) Powiedz mi czy odciecie zaworu egr nie ma złego wplywu na dpf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Cześć Adam. Nie zauważyłem różnicy przed i po zaślepieniu. Jak będę miał znowu 2.0 dCi to też zaślepię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_dadas Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Ja właśnie na nowo wróciłem do Megane hehe Robiłeś remap? Dokladnie ta zaslepke kupic? https://tafmet.pl/zaslepki-zaworow-egr-z-uszczelkami/440-zaslepka-zaworu-egr-z-uszczelkami-dla-samochodow-renault-nissan-z-silnikami-20-dci-5902553471946.html?search_query=zaslepka+egr+renault+2.0dci&results=236 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Może być ta zaślepka, była wykonana według mojego projektu. Mapy nie robiłem, nie zdążyłem bo auto sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi