jaskool33 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Cześć, mam taki problem z elektrycznymi lusterkami, że po przekręceniu "gałki" do sterowania nimi w lewo lub prawo żeby wyregulować lusterko (lewe lub prawe)wychyla się ono maksymalnie do góry i tak już zostaje (nie reaguje zupełnie na elektyczne sterowanie) i trzeba je ręcznie ustawić. Wie ktoś może czy to problem z przełącznikiem czy może jakiś inny problem z elektryką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Skoro masz to samo i w lewym i w prawym to przełącznik nie działa jak powinien. Opcja- przechylenie gałki do tylu. Uważaj tylko by nie kupić zamiennika z Laguny, Wygląda tak samo ale ma inaczej podłączone piny na kostce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 w SCII obudowa jest biała 10 pinowa, a L ma 10 pinów w niebieskiej obudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 10 pinów jest przy elektrycznie składanych, nie mam jednak pewności czy bez tej funkcji też jest 10 pinów.... A miałem taki wydłubany z sceniola syna i nie policzyłem pinów. Chyba że gdzieś jakaś fotka to złapała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 no a nadawca topiku mówi o elektrycznie składanych... :!: 10 pinów jest na bank - przerabiałem temat podświetlenia środka pokrętła i wiem. mam fotki, ale na innym serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Czytałem 1 post kilka razy i jakoś nie doczytałem by lusterka były elektrycznie składane.... Zastosowano zwrot ELEKTRYCZNE LUSTERKA, co nie oznacza, że jest kompletne sterowanie, również ich składaniem. Przyjmuje więc z tego co napisano, że lusterka (zwierciadła) są elektrycznie regulowane i nic ponadto... A fotek nie znalazłem, mam takie, gdzie widoczna jest kostka pod lusterkiem lewym. Przełącznika brak. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskool33 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tak dla wyjaśnienia lusterka u mnie są też elektrycznie składane. Sorki za niedomówienia :) Będe musiał przez weekend jak pogoda pozwoli wymontować ten przełącznik i sprawdzić jak to u mnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi