marek78 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 81 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ja mam lutowaną rurkę. ale ktoś tu na forum pokazywał zaślepki, które można samemu zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek78 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Clip do ręki i : Czy mamy synchronizację pomiędzy wałkiem a wałem Jakie mamy ciśnienie w układzie jak kręci Jakie mamy obroty przy odpalaniu Powiedz mi jakie powinno być, bo nie mierzyłem i wtedy porównamy z moimi i czy ciśnienie na listwie sprawdzimy przy pomocy CLIP'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zazwyczaj masz żądane i jakie masz , obroty powinny być na poziomie 200-250, synchronizacja na tak , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgom Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 hej, mam identyczny problem co w tym wątku. Czy znaleźliście przyczynę? Czy ten zaworek zwrotny rozwiązuje problem w 100%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi