janiol13 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Warszawiakowi nie podobal sie herb Tarnowskiech Gór (pol jakiegos ptaka, jakis kilof), na to Hanys odnosnie herbu Warszawy (pol kobieta pol ryba - ni to zjesc ni to pod*pic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 I ostatnio taka informacja mi się pojawiła na forum: Wszystkich czekających na odpowiedź proszę o cierpliwość ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Na początku Pan Bóg przyszedł do Arabów i pyta: - Czy chcecie moje przykazanie? - A jakie? - Nie kradnij. - Panie! My żyjemy z rabowania karawan. Jeżeli przestaniemy kraść, to jak na tej pustyni będziemy mogli wyżyć? To jest niemożliwe! Nie chcemy takiego przykazania. Przyszedł Pan do Amorytów i pyta: - Chcecie moje przykazanie? - A jakie? - Nie zabijaj. - Panie, jesteśmy najbardziej walecznym narodem, żyjemy z wojny i podbojów. Jak moglibyśmy egzystować bez zabijania? Nie, nie chcemy Twojego przykazania. Przyszedł Pan do Amalekitów i pyta: - Chcecie moje przykazanie? - A jakie? - Nie cudzołóż. - Panie, podstawą naszego kultu są kapłanki oddające się miłości w świątyni. Jeżeli tego zaniechamy, co stanie się z naszą religijnością, naszą wiarą? Nie chcemy Twojego przykazania. Pan Bóg był już w kłopocie, ale zobaczył mały naród izraelski znajdujący się w niewoli egipskiej. Poszedł więc do Izraelitów i pyta: - Chcecie moje przykazanie? - A ile by to kosztowało? - Nic, za darmo! - Tak całkiem za darmo? - Całkiem bez płacenia! - To byśmy wzięli dziesięć. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 W ramach dowcipu- brutalnie zdarte z innego forum ;) Spowiedź: Proszę księdza, uprawiałam seks analny. - Oj, będzie piekło ... - Już piecze ... W sklepie: - Jest wódka? - A jest osiemnaście ukończone? - A jest koncesja? - Oj masz, zażartować nie można... Koncert "Ich Troje" w Sali Kongresowej. - Pożyczyć panu lornetkę? - Nie trzeba, mam celownik. Siedzi admin w pracy. Pukanie do drzwi. Otwiera, a tam stoi stara kobieta ze śrubokrętem w ręku... - O co chodzi? - Jestem śmierć! - ŚMIERĆ ;) A to dlaczego ze śrubokrętem, a nie z kosą? - Ja do serwera... Jasio pyta babcię: - Babciu czy byłaś szczepiona na choroby zakaźne? - Byłam, a dlaczego pytasz? - Bo ile razy do nas przychodzisz tato mówi: "Znów tę cholerę do nas przyniosło!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 mog.pl/txt_gfx_audio/36208/rozmowa_z_prostytutka_polecial_po_bandzie/"]http://[ciach]mog.pl/txt_gfx_audio/36208/roz...ial_po_bandzie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 To przy okazji zbliżających się wyborów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 ;) http://www.youtube.com/watch?v=epehSPvdnqs&feature=player_embedded#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Arczi92, To jest tragiczne a nie śmieszne Dobrze, że nikt nie zginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Prezes, no tak, dziwie się, że nie zawróciła, tylko jechała ponad 7 km tą droga pod prąd. Żeby nie było OT http://www.joemonster.org/art/14351/Pytani...prawko_kat._C_E :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 To jest masakra, sam miałem podobnie, rok temu, pod Sosnowcem na S1, jakiś poXXXb jechał o 4 nad ranem pod prąd. Byłem tak zaskoczony, że nawet nie zadzwoniłem na policje :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Arczi92, coś w temacie egzaminu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 olo2oo1, niezłe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 d) powinien pokazać temu w samochodzie środkowy palec i rozwinąć swoją prędkość... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 http://obczaj.net/pl/268226 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi