pasek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Rumuni zawstydzili polaków :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Od dzisiaj powiedzenie Polak potrafi traci sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Czy ja wiem? http://www.youtube.com/watch?v=EBwpLJumnlY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 dla tych, którzy niedługo będą naprawiać lampki choinkowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dobre, będzie trzeba to wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefikkk Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 działa!!! nie miałem piezo z zapalniczki do gazu ale użyłem z zapalniczki do papierosów Genialne od razu wiedziałem które żarówki wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Mi dzisiaj humor poprawiło dziecko,które śpiewało na Cb kolędy;) Edytowane 21 Grudnia 2013 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jeszcze powiedz że na kanale 19...... Jeśli tak to genialny pomysł opiekuna dziecka i jest co podziwiać..... Następna pysia-pysia, tym razem w wydaniu katolickim.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Na 19;) Wiesz mi tam to nie przeszkadzało,troszku się pośmiałem;) Edytowane 22 Grudnia 2013 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wiesz mi tam to nie przeszkadzało Akurat nie miałeś potrzeby z kanału drogowego korzystać i nie przeszkadzała Ci zajęta nośna... Niestety, a może stety, ten kanał jest do innych celów jak popisy wokalne czy inne wygłupy. No ale kto burakom to przetłumaczy, szczególnie jak jest na to choć częściowe przyzwolenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Masz racje w sumie mogła mamusia lub tatuś ustawić na inny kanał i po problemie,no chyba,że bardzo chcieli żeby ich dziecko mogło sie pochwalić swoim talentem muzycznym i żeby usłyszało to jak najwięcej kierowców. Już sobie wyobrażam ile ku#w poleciało ze strony kierowców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 No na dłuższą mete to jest bardzo irytujące, ale jak se przez minute pośpiewało to jeszcze pół biedy, gorzej jak ktoś sobie puści radio i cały czas nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Panowie, nie komentujemy wpisów :) Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Co można zobaczyć wracając z pasterki przez miasto...... W przyszłym roku też będę Mikołajem (niekoniecznie świętym) , siwe włosy już są jeszcze tylko zapuszczę długą brodę :) Edytowane 25 Grudnia 2013 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi