pbet Opublikowano 22 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 BMW... to stan umysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Na oficjalnym profilu Renault zdradzono docelową grupę klientów marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Pełen szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Bezpieczny powrót do szkoły. Jest słodko https://streamable.com/q7gxxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Samo gęste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) Ku..wa kto to ogląda, i dodatkowo kto miał tak debilny pomysł żeby taki spot nagrać - już widzę jak dzieciaki będą zachowywały dystans itp. Syn od września idzie do 8 klasy, widziałem jak oni zachowują dystans w obecnym czasie - hahahaha. Ta telewizja jest gorsza niż za komuny (a mając 43 lata coś tam jeszcze pamiętam). Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez MarcinDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 W dniu 24.08.2020 o 09:51, MarcinDe napisał: Ku..wa kto to ogląda, Ta telewizja jest gorsza niż za komuny (a mając 43 lata coś tam jeszcze pamiętam). A ten spot Ci się podoba..? To ta sama telewizja https://www.youtube.com/watch?v=kf-Syd-M-WA Jak naprawić Renie https://streamable.com/axx6sb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Też jest słodko-pierdząco. Ja już rozwiązałem problem telewizji, praktycznie nie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 @elf puścić Ci jeszcze lepsze spot wyborcze - dla mnie jako osoby myślącej jest to propaganda czystą ręką. Druga strona nie bardzo wiem do czego ten spot porównałeś - bo akurat ten z covidem/szkołą dotyczy całkiem innego zagadnienia i nie ma nic wspólnego z wyborami. Każdy obiecuje "gruszki na wierzbie" - potem gówno z tych obietnic jest. I żebyś mi nie wyskoczył, że PIS obietnice spełnił (500+ itp.) - bo jak jest to każdy myślący człowiek widzi. Jeśli uważasz inaczej to nie mamy o czy gadać. Ja mam bardzo prosty sposób na rozwiązanie tematów polityki i rządzących - niedrogi i bardzo skuteczny (i w perspektywie przynoszący korzyść ekologiczną).. Po przeprowadzeniu tego rozwiązania, każdy później wstępujący na urząd wiedziałby, że trzeba rządzić tak aby było dobrze dla Państwa, a nie tak żeby tylko własną kieszeń napchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 @MarcinDe, dlaczego tak się podniecasz ..? Tu nie chodzi o politykę a o telewizję, chyba cytat, do którego się odniosłem jest dla Ciebie zrozumiały. Telewizja w zależności, w jakich jest rękach tak nadaje i to jest meritum mej odpowiedzi. ------------------------------------ http://www.poboczem.pl/video,vId,2957935,vSort,1,vTime,1 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 @elf ja sie nie podniecam. Weź tylko pod uwagę, że wtedy każda partia przed wyborami takie "pierdolety" puszczała w TVP, a obecnie rządzi tam jedyna słuszna. I poczekaj na wybory - zobaczysz co się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Edytowane 11 Października 2021 przez elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 To ostanie nie dotyczy "każdego" - szybciej dam auto żonie niż niejednemu mężczyźnie. Ale wyjątek potwierdza regułę. Najgorsze na drodze są "dziadki" i właśnie większość kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi