makuli Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Co powinien zrobić Adam Małysz aby uniknąć upadku podczas konkursu w Zakopanem? Powinien wykonać drugi krąg i odlecieć na zapasową skocznię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 meganecoupe02, mocne A tak się łowi po Kanadyjsku: http://patrz.pl/filmy/kanadyjscy-wedkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wstawiłem filmik w tagi youtube. meganecoupe02 [ Dodano: 2011-01-27, 17:08 ]polecam serial z Basią, szczególnie końcówkę z BMW oraz Smoleńsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lo0ol Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zawsze wiedziałem, że Amerykanie to "najrozsądniejszy" naród Ale Rosjanie już są blisko http://www.youtube.com/watch?v=uizRpqLfloM Ten skok i śmiech bije wszystko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Rosyjska Księga Wniosków i Zażaleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :shock: :shock: :shock: http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :-/ :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 [center:8aa8070dd3] ZAGINIONY!!! (Rysunek z pamięci. Może być niedokładny) Mój rower został w zeszłym tygodniu skradziony prosto z trawnika przed domem. Rower jest bez przerzutek, ma zamontowaną flagę z czaszką, ma też rysunek pioruna. Piorun i flaga mogły zostać usunięte. Ten rower był nowiutki, prosto ze sklepu. ŻADNEJ NAGRODY Nawet nie chcę tego roweru z powrotem. Zrobiłem te ogłoszenia tylko po to, żeby ci powiedzieć, że cię nienawidzę, złodzieju. Mam nadzieję, że będziesz jeździł na nim bez kasku i potrąci cię Monster Truck. Liczę na to, że mój rower zawiezie cię prosto do piekła.[/center:8aa8070dd3] Zapożyczone z: http://www.joemonster.org/ ...Bo Powaga Zabija Powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Od zawsze chciałem mieć Volvo w dżewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dziś rano wychodzę z domu a tu: A najlepsze jest to, że wieczorem tego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi