lukwisz Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 armia nato. http://v.iplsc.com/wpadka-na-cwiczeniach-wosjskowych/0004O4UVSRH30RU1-V1.mp4 Dodano: 05 paź 2015 - 18:07 Uwielbiam kawały o szmelc-wagenach :) http://www.wiocha.pl/1279573,Tymczasem-w-Top-Szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Bomba! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Takie damskie klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Był sobie kościół i był sobie bar po drugiej stronie ulicy. Proboszcz od dawna zabiegał o to, by bar zamknąć, lecz właścicielowi wciąż udawało się jakoś swój interes bez szkody dla zysku prowadzić. Ksiądz groził karą boską, wyklinał, przeklinał i wzywał wiernych do modlitwy, aby niewygodnego przedsiębiorcę z pomocą bożą usunąć. Bez efektu. Aż kiedyś przydarzyła się burza, pioruny waliły gdzie popadnie, a jeden rzeczywiście trafił w knajpkę, która niewiele myśląc wzięła się i spaliła do imentu. Właściciel także się nie zastanawiał, tylko wziął i z miejsca podał proboszcza do sądu, za to, iż to z jego przyczyny szkodę on sam jako człowiek interesu poniósł. Proboszcz oczywiście zaprzeczył: "To jakiś absurd!", a po jego stronie opowiedziała się większość wiernych z parafii. Rzecz jasna wkrótce spotkali się wszyscy w sądzie. Na rozprawie sędzia rozłożył przed sobą akta, przewertował, potoczył wzrokiem po sali i powiedział: - Nie wiem, co się tu kurde dzieje, ale z tego, co widzę w tych papierach, to mamy tu jednego szynkarza, który wierzy w potęgę sił boskich i setkę parafian wraz z księdzem, którzy temu stanowczo zaprzeczają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 która niewiele myśląc wzięła się i spaliła do imentu To już bez sensu a z czego się tu śmiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 do imentu - potocznie: całkowicie, zupełnie, do cna (np. W ten weekend spłukałem się do imentu.) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 chodziło mi raczej o restaurację która niewiele myśląc się spaliła - restauracja myśląc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 oj, tam. twardego elektoratu nie rozweselisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Na polanie opala się golutka, piękna, młoda dziewczyna. Nagle pomiędzy jej nogami, tak gdzieś na wysokości kostek z ziemi wyłazi krecik. A kret, wiadomo, ślepy jest, ale się rozgląda. Przeciera oczy i... -jeżyk? -... krecik podchodzi bliżej -jeżyk?? -... krecik podchodzi jeszcze bliżej... wącha... -JEŻYK?!?! K*RWA ŻYJESZ?!?! Edytowane 15 Listopada 2015 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Siedzi dwóch facetów w barze. Są narąbani jak nie wiadomo co. Nagle wchodzą dwie kobiety i jeden mówi: - Patrz Stefan ta blondyna to moja żona, a ta w czarnych włosach to kochanka. Stefan przygląda się uważnie i mówi: - U mnie jest na odwrót. W jaki sposób blondynka zaczyna pracę z komputerem? Robi dwa szybkie szpagaty, gdyż w instrukcji obsługi napisano, że należy dwa razy kliknąć myszką... Przychodzi baba do lekarza : - Panie doktorze źle się czuję. Lekarz zbadał babę: - Niech pani codziennie rano na czczo wypija jedno jajko. - Panie doktorze, ale ja nie znoszę jajek. - A kto je pani każe znosić? Cytat z Koła Fortuny: - A teraz Magda odsłoni cztery litery. Starsza kobieta zaczepia chłopaka w tramwaju. - Ty to chyba jesteś Chińczykiem? - No chyba pani żartuje. - Eee, na pewno jesteś Chińczykiem. - Nie, proszę pani. - A może twoja mama jest Chinką? - Nie, proszę pani, mój ojciec też jest Polakiem. - Mimo wszystko, ty chyba jesteś Chińczykiem. - W porządku - niecierpliwi się chłopak - jestem Chińczykiem. - No proszę! A wcale na Chińczyka nie wyglądasz. Przychodzi zajączek do sklepu niedźwiedzia: - Czy jest chleb dwu kilogramowy? - Nie, jest jedno kilogramowy. Następnego dnia: - Jest chleb dwu kilogramowy? - Nie, jest jedno kilogramowy.. Niedźwiedź postanowił upiec chleb dla zajączka. Przychodzi zajączek: - Jest chleb dwu kilogramowy? - Jest! - To poproszę połówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makin23 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=8u72GXkYm3I https://www.youtube.com/watch?v=TwFqGTmAmQw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi