cinas Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Tom tom jest jak narazie nie modyfikowalny - pisałem o tym iż zegarek jest w liczniku koło temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A opcja doświetlania zakrętów halogenami przeciwmgłowymi zależna odnośnie skrętu kierownicy? Da rade w M_III ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Działa na kierunkowskaz a nie na położenie kierownicy i do prędkości 40km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU77 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Doświetlanie zakrętów halogenami da radę aktywować w komputerze czy trzeba coś przerabiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 http://megane.com.pl/topic/48096-doswietlanie-zakretow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczki Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Połączono. Mam pytanie odnośnie ustawień osobistych w Scenicu III 2009 rok, brakuje mi opcji Godzina, którą można zobaczyć w instrukcji obsługi. Nie mam też zegarka na wyświetlaczu TFT. Wydaje się że czas powinien się wyświetlać obok wskazań temperatury a jest puste pole. Zegar z czasem jest na ekranie nawigacji. Czy tak powinno być czy nie. Czy istnieje włączenie tego Clipem. Edytowane 2 Października 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam Polecam szukajkę Temat http://megane.com.pl/topic/54783-zegarek-w-liczniku-dziala-jak-jest-navi/page__p__388853__hl__zegarek__fromsearch__1#entry388853 Można to zrobić nawet clipem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buczki Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Kolejne pytanie czy ten zegarek działa gdy jest włączona nawigacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Zegarek jest zawsze w liczniku , on jest niezależy od navigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gochu Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Mamy pytanie gdzie to konkretnie właczyć? Szukałem w module tablicy rozdzielczej [247] i nie znalazłem gotowej opcji (jest zmiana jezyka, jednostek różnych etc.) Gdzie tego szukać? Edytowane 5 Grudnia 2014 przez gochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nie zmieni się w prosty sposób, należy przygotować nową konfigurację samochodu i zaprogramować licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gochu Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Możesz dać jakieś wskazówki (lub gdzie szukać więcej info) ? Dalej przyuczanie, czy programowanie? (do programowanie potrzebuje numeru seryjnego urządzenia). Brakuje mi tej godziny jak wygaszę nawigację. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Przyuczenie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gochu Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki za wskazówkę. Mam nadzieję, że nic nie nagrzebie ;p Jutro spróbuje coś zdziałać. Pozdr. 2014-12-07 W module 247 w przyuczeniu moge zmienić tylko datę wymainy oleju. Także w którym module zrobić to przyuczenie? Edytowane 7 Grudnia 2014 przez gochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonn Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Odgrzeje troche stary juz temat. Czyli jak dorobić się tego zegarka i termometru nie zależnego od navi mającego znaleźć się na liczniku, czy też przy nim? Pytam bo zasypaliscie kolegę cinasa milionem pytań a chyba odp. nie padła? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi