mrarek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 kup SCIII tam jest to w miarę dobrze rozwiązane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopka Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Wie ktoś gdzie w m2 znajdę głośnik od tego właśnie czujnika? Chcę go odciąć bo irytuje mnie to pikanie jak jadę autem do garażu a niem będę pasów na podwórku zapinał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jest w liczniku, oprócz pasów sygnalizuje też rezerwę paliwa, usterki i działanie kierunkowskazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopka Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 To nic mi nie da jego odcięcie w takim razie. A jest jakiś inny sposób na ominięcie tego czujnika pasów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Fizyczne przecięcie przewodu przy czujniku i ewentualne założenie na nim włącznika by móc do aktywować lub włożyć końcówkę pasa do zapięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zawsze można wcisnąć klamrę odciętą od innych pasów. Zawsze też można zapiąć pas i na nim usiąść po prostu :) To aż takie duże podwórko masz i taką prędkość na nim rozwijasz, że sygnał się załącza ? ;) Ja mam do przejechania około 50m i nigdy mi się jeszcze pikawa nie załączyła na podwórku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Buzer jest zazwyczaj wbudowany w płytkę drukowana. Przecięcia ścieżek, wyciąganie przewodów na zewnątrz i dokładanie wyłączników nie ma sensu Ja u siebie w sceniolu ten buzer, a dokładnie funkcję ostrzegania dźwiękiem o nie zapięciu pasa, wyłączyłem za pomocą MAXI ECU. Tylko ta funkcja nie działa, pozostałe, jak rezerwa paliwa są sygnalizowane. Edytowane 13 Stycznia 2017 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziok2 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ewentualnie możesz dokupić na popularnym portalu aukcyjnym "ZAPINKA PRZEJŚCIÓWKA ADAPTER PASÓW BEZPIECZEŃSTWA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi